dwa_szopy 18.07.08, 17:18 niechżesz czy niechżeż? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: walle Wall-E ***** IP: *.dhcp.bluecom.no 18.07.08, 17:35 oczywiście niechżeż. autor nie sprawdził, korektorzy śpią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Wall-E ***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 22:54 Gość portalu: walle napisał(a): > oczywiście niechżeż. autor nie sprawdził, korektorzy śpią. W żadnym słowniku nie znalazłam ani jednej, ani drugiej wersji - tylko znaną mi oczywiście "niechże". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Pixar na smietniku IP: *.gdynia.mm.pl 19.07.08, 16:26 kolejny film Pixara z akcja rozgrywajaca sie na smietniku - byly juz szczury pozywiajace sie odpadkami ze smietnika, teraz mamy odhumanizowane love-story dwoch robotow w scenerii smietnikowej.... prawdziwa 'kultura' wprost zza oceanu. Ja dzieci na to dzielo nie mam zamiaru prowadzic, nie zamierzam szukac tanich wzruszen na wysypisku smieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azamat bagatov Re: Pixar na smietniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 03:11 juz w drugim watku marudzisz o tym smietniku, az tak bardzo to przeszkadza? Dzieci nie bedziesz prowadzac? a co, smietnika nigdy nie widzialy? i szczura tez? musza chyba zyc w komorze superczystej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herbata Re: Pixar na smietniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 22:57 Ale ogladales juz ten film czy tak sobie piszesz? Przeciez nie musisz isc do kina z dziecmi. A tam chodzi o cos wiecej niz "smietnik"... Odpowiedz Link Zgłoś