Gość: Uhahany IP: *.chello.pl 18.10.03, 20:28 filmu nie widziałe ale patrząc na borazek załączony to jest kiepski pozatym jestem pierwszy co mnie bardzo cieszy, serio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: diablica Re: Tristan i Izolda IP: *.nat.ino.tvknet.pl 18.10.03, 21:31 Lubię animowane filmy - zawsze mają jakieś przesłanie! Pamietam rónież książkę i dlatego uwżam, że warto zbczyć to co reżyser nam ma do przekazania. Ja napewno namawiała będę wszystkich znajomych i sama pójdę. Później napisze wam co mi sie podobało lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgola Re: Tristan i Izolda IP: 217.153.68.* 21.10.03, 16:34 Moje 6-letniej corce sie podobalo. Dla mnie - spoko. Momentami zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Senior X Re: Tristan i Izolda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 19:02 Gość portalu: Uhahany napisał : > filmu nie widziałe > ale patrząc na borazek załączony to jest kiepski > pozatym jestem pierwszy co mnie bardzo cieszy, serio. Ja tesz go nie widziałem ale przeczytałem krótki opis filmu i ma tyle wspólnego z orginałem co wesja władcy pierścieni w której Frodo idzie ratować księżniczkę zamkniętą w wierzy. O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: Tristan i Izolda IP: *.hipernet.ras.pl 26.10.03, 17:09 Byłem z synem, bo reszte już oglondał. Bałem się, że będzie o miłości a tego obaj byśmy nie zrozumieli, bo on ma dopiero 4,5 lat. Na szczęście były walki rycerzy, walka ze smokiem, sztormy na morzu i inne męskie rozrywki. Na sali przewaga oczywiście płci pięknej i głównie im polecam ten film. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Tristan i Izolda IP: 62.233.197.* 07.11.03, 17:54 Może niezły nie oglądałam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Tristan i Izolda IP: 62.233.197.* 07.11.03, 17:58 Nie oglądałam , ale namówiła mnie moja najlepsza przyjaciółka.Pójdę! Odpowiedz Link Zgłoś