simon1986 22.02.09, 12:32 a gdzie High School Musical i Step Up? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwerty Re: Złote Maliny rozdane IP: *.zone2.bethere.co.uk 22.02.09, 14:44 Slumdog millionaire powinien zgarnac tu polowe "nagrod"... ale niestety - w tym roku widocznie w hollywood moda na hindusow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Złote Maliny rozdane IP: *.chello.pl 22.02.09, 14:55 indiana jones 4 wcale nie byl taki zly, ogladalo sie przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naldi Re: Złote Maliny rozdane IP: *.88net.trzepak.pl 22.02.09, 14:58 pierce brosnan był przeuroczy w mamma mia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sf Re: Złote Maliny rozdane IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.09, 15:04 nie wiem co masz qwert do slumdog, ale to film naprawde z gornej polki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Złote Maliny rozdane IP: *.128.26.56.static.crowley.pl 22.02.09, 15:48 slum akurat jest xxxxxxxxxxxxxxxx lepszy od tych produkcji ale oczywiscie chcesz wielkie halo zrobic to napiszesz i liczysz na odzew ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia. Re: Złote Maliny rozdane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 16:48 Pierce Brosman w Mamma mia był genialny !!! podobał mi się bardziej niż w Bondach :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sean Connery Re: Złote Maliny rozdane IP: 94.246.138.* 22.02.09, 17:12 Wreszcie adekwatna nagroda do jakosci dla Indiany Jonesa.Zaznaczam,ze wielbiam wczesniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Złote Maliny rozdane IP: 94.254.178.* 22.02.09, 17:31 "Najgorszy Prequel, Remake, Podróbka lub Sequel - "Indiana Jones i Królestwo Kryształowej Czaszki"" Całkowicie zasłużenie. Film był tragiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ara Re: Złote Maliny rozdane IP: 79.139.91.* 22.02.09, 18:27 "Pierce Brosman w Mamma mia był genialny !!!" Jak najbardziej popieram. Oni się nie znają!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Złote Maliny rozdane IP: *.acn.waw.pl 22.02.09, 18:48 muza i meduza?! kto to tłumaczyl??? oryginalny tytuł -> The Hottie & the Nottie (1,7/10 na imdb) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruti Re: Złote Maliny rozdane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 18:50 Brosnan: Bardzo lubie tego aktora. W Mamma Mia gral swietnie, ale jedno trzeba powiedzieć - spiewac to on nie potrafi. Na tle reszty ekipy wyroznial sie niestety w spiewie in minus... Oczywiscie przy Mike Myers i Paris Hilton nie pasuje i nie zasluguje obok nich byc, ale coz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piesiec Re: Złote Maliny rozdane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 19:12 Popieram pomysł przyznania malin Slumdogowi:) Nie widziałem Mamma mia, ale Brosnana bardzo lubie. Szkoda, że Myers dostał, jakoś go zawsze lubiłem. Paris Hilton bezkonkurencyjna. zapraszam na swojego bloga: www.piesieczpilotem .blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajet Re: Złote Maliny rozdane IP: *.chello.pl 22.02.09, 19:45 Paris jako piękność? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANN Re: Złote Maliny rozdane IP: *.system-net.pl 22.02.09, 22:54 HILTONKA WSUMIE AZ TAK KIPSKO NIE ZAGRALA, ALE FILM NIE ZA CIEKAWY POPROSTU NASTEPNA KOMEDIA KTORA ZACZYNASZ OGLADAC I JUZ WIESZ JAK SIE SKONCZY, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDEFCS Re: Złote Maliny rozdane IP: *.system-net.pl 22.02.09, 22:57 BROSNAN BEZ KITU NIE POPISAL SIE W MAMMA MIAA, TAM WIELKI I UWODZICIELSKI BOND A TU ZWYCZAJNY KOLES W DODATKU FAŁSZUJĄCY :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Złote Maliny rozdane IP: *.chello.pl 23.02.09, 00:42 Nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie NIE! Proszę natychmiast to zmienić! Najgorszy Całokształt Kariery - Uwe Boll, ""czyli niemiecka odpowiedź na Ed Wooda"" Ed Wood miał klase i pomysły, Uwe Boll to partacz, który wybał zawód do którego nie jest stworzony, nie nakręcił również żadnego filmu na podstawie scenariusza orginalnego, Uwe Boll to maluch, Ed Wood to ford, naprawdę to jest błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Złote Maliny rozdane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 01:41 co do "Love Guru"- film ma swój niepowtarzalny i wyjątkowy styl; oczywiście dzięki jego twórcy czyli Mike' owi Myers. Gość sam sobie zrobił ten film- jest śmieszny i oderwany od rzeczywistości. dla mnie bomba ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Złote Maliny rozdane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 16:56 P.Brosnan wcale nie ma złego głosu. Wystarczy posłuchać jego irlandzkich ballad w "Evelin". W "Mamma Mia" wcale nie było tak żle,zwłaszcza w duecie z Meryl Streep. Odpowiedz Link Zgłoś