23.02.07, 21:03
jak nie jem to nie mam siły do nauki(a uczyć siE musze).jem, ucze sie i tyje
(błedne koło!!)...od pazdzirnika przytyłam prawie 6kg!!! dieta 1000 kcal
bedzie dla mnie dobra?? słyszałam tez ze dieta ta psuje metabolizm...
Obserwuj wątek
    • milena2004 Re: problem 25.02.07, 10:18
      Myśle że skoro potrzebujesz dużo energii bo sie uczysz to spróbuj może dieta
      1200 kacl i wzbogacić ją o takie składniki jak orzechy(w ilościach wskazanaych
      przy tego rodz.diecie), płatki owsiane, suszone morele itp. poszukaj na
      internecie składników bogatych w magnez i skomponuj dietę, myśle że mało czasu
      poświęcać na intensywny ruch, możesz nie mieć czasu bo ciągle sie uczysz ale
      spróbuj chociaż dziennie wygospodarować 15 minut na ćwiczenia dziennie to może
      nie jest dużo ale jak przeliczysz w tygodniu ile to razem było okaże się że
      całkiem sporo powodzenia Milena
    • miziutkowa Re: problem 26.02.07, 14:05
      Tak, wlasnie to bym ci napisala ale ubiegla mnie Milena!

Dolacz do naszego drugiego watku Odchudzanie-dietowanie. Sa super dziewczyny i
      wspaniale wsparcie.

Ja tez sie ucze i niestety duzo siedzenia i podjadania zrobily swoje. Teraz
      kupuje sobie dynie do luskania, to dobra alternatywa dla slodyczy, a luskajac
      jest troche zabawy i troche sporzytkuje czas, do tego zawsze mam kubek jakiejs
      zdrowej herbatki przy sobie, wiec to pije i wypelnia mi to zoladek.
      Wczoraj troche odbiegalm od diety bo jadlam orzechy w czarnej czekoladzie. Ale
      przy nauce to mysle ze nie jest to duzym grzechem.
      Uwielbiam tez platki owsiane. Sa smaczne, zdrowe i dobrze wypelniaja zoladek.
      Jak mowilam - dolacz do nas.
      Jutro zaczyamy watek 40 dni i 40 nocy!
      Czyli Byle do Swiat!

No i jeszcze mam jedna rade-zanim siadasz do nauki to przygotuj sie do niej -
      pokroj ogorek w kostke, polacz np z papryka czy czym lubisz, duza miche takiej
      salatki jem w przeciagu godziny. Zobacz ile zaoszczedzonego czasu na nie
      jedzeniu slodyczy! ;-) Wiec zanim zaczniesz siedziec nad ksiazkami porob sobie
      dwie, trzy salatki i niech stoja w lodowce.
      Pamietaj ze wiekszosci warzyw nie musisz dolaczac do dziennego bilansu kalorii
      bo strawienie ich sporzytkuje wiecej kalorii niz one same dostarczaja.

Zobaczysz! Razem damy rade!

Pozdrawiam
      Panna Miziutkowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka