Dodaj do ulubionych

Dieta HCG po ciąży

07.07.14, 14:37
Witajcie ;) pewnie mnie nie pamiętacie. Byłam tutaj przez jakiś czas kiedyś. Mam pytanie ponownie chcemy z mężem przejść na dietę . 2 msce temu urodziłam synka i szczerze mówiąc chciałabym trochę schudnąć ale wiem, ze po ciąży może być problem . Prawda to ? Powiedzcie mi, gdzie mogę kupić granulki hcg ? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kaludyna Re: Dieta HCG po ciąży 08.07.14, 18:16
      wcale nieprawda :)
      wiele osob dzieciatych jest na diecie i ma swietne efekty.
      • elainne Re: Dieta HCG po ciąży 08.07.14, 19:07
        Część Klaudyna 😄 liczyłam na to, ze mi odpowiesz:) powiedz mi moja droga, gdzie mogę kupić granulki. Kiedyś kupowałam krople w Polsce ale teraz to mozna je o kant d... wylać 😂😂😂 w Niemczech chyba tez ich nie ma:/
        • koko.spoko Re: Dieta HCG po ciąży 09.07.14, 01:01
          www.intermountainhcg.com/hcg-pellets-s/1477.htm
          • elainne Re: Dieta HCG po ciąży 10.07.14, 09:38
            Pewny sklep ?
            • koko.spoko Re: Dieta HCG po ciąży 10.07.14, 09:57
              Wszystkie osoby z forum które w ostatnim czasie pisały o granulkach brały z tego miejsca.
              • elainne Re: Dieta HCG po ciąży 10.07.14, 22:07
                Dziękuje:) a długo sie na nie czeka?
                • kaludyna Re: Dieta HCG po ciąży 14.07.14, 20:24
                  tak, to pewny sklep i bezpieczny, a czeka sie 7-10 dni z tego co widze na forum.
                  • elainne Re: Dieta HCG po ciąży 15.07.14, 20:47
                    Dzięki Kaludyna 😍
                    • koko.spoko Koko podejście drugie :) 17.07.14, 01:05
                      Od jutra przechodzę na 500 kalorii. Zastanawia mnie tylko , bo mam maść na wazelinie , tylko że Ona zawiera sterydy , to na egzemę. Nie wiem czy mogę ją stosować. Miał ktoś taki przypadek ?
    • paulla31 Re: Dieta HCG po ciąży 17.07.14, 21:26
      Mi też się troche przytyło po ciąży, to normalne :) Od narodzin synka mam małego hopla na punkcie zdrowego odżywiania dla małego i także dla siebie szukałam zdrowej, naturalnej diety odchudzającej. wybrałam suplement diety slimtox slimtox.pl/ ,bo jest w 100% naturalny, zawiera same zioła i bardzo pomaga schudnąc w krókim czasie. W moim przypadku 7 kg w miesiąc :)
      • koko.spoko Bez takich spamów paulla31 18.07.14, 00:29
        Nikt tu i tak nie uwierzy w działające tabletki ziołowe !
        • koko.spoko Re: Bez takich spamów paulla31 18.07.14, 15:59
          Borówek ani malin nie można jeść ?!?
          • arezpa Re: Bez takich spamów paulla31 07.08.14, 20:13
            Bez przesady, nie chodzi tutaj o pozbycie się 10 kilogramów w moment. Na to trzeba też pracy, wysiłku i motywacji. tez stosowałam Slimtox i naprawdę pomaga. To tak jakbyś piła ziołowe herbaty, które przyspieszają metabolizm i oczyszczają organizm. dobrze to działa, jak się wykazuje własną aktywność - ćwiczy, zdrowo odżywia.
    • zapracowana4 Re: Dieta HCG po ciąży 15.09.14, 13:14
      Uważam, że takie specyfiki nie należą do zdrowych. Ja zrzuciłam 9 kilogramów i mam mój wymarzony rozmiar 10. Wymagało to pracy, wiedzy w temacie odżywiania i dużej ilości motywacji, pomogła mi pani z centrum odchudzania i odżywiania. Może warto w ten sposób, a nie jakąś chemią sie faszerować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka