kszo.pany Re: pathos_phobos 12.07.06, 22:56 Dr Pathos Phobos udał się dziś z niezapowiedzianą ważną wizytą w najbiedniejszy region Zjednoczonej Europy - tj. na Lubelszczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: pathos_phobos 15.07.06, 13:35 Dziękuję wszystkim za troskę.Niestety w zwiazku z przenoszeniem mojej głównej aktywności do królewskiego stołecznego miasta Lublina będę często nieobecny w najblizszym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: pathos_phobos 16.07.06, 21:03 pathos_phobos trocho sie mijamy bo ja w sobote i niedziele mam male szanse na pisanie zawsze w niedziele dopiero od wieczora Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy witam 16.07.06, 21:07 o mnie bananie się nie pytałeś, hehe, a tez mnie długo nie byłem..... wiem, wiem, tez chciałeś pewnie, otóż ja na wsi byłem, kaszubskiej i teraz witam moich kochanych forumowiczów z Ostrowca Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: witam 16.07.06, 21:31 na serio myslalem chcialem cos napisac miales racje te piaski nie sa wydobywane w zebcu trafilo mi sie takie pismo o ilzy i tam to bylo Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: pathos_phobos 18.07.06, 00:23 Wszystkim teskniącym za mna przypominam,że od wtorku znów wyjeżdżam na kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: pathos_phobos 18.07.06, 00:30 Proponuję uchwalić loże dla tęskniących za Pathosem.;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: pathos_phobos 18.07.06, 00:31 oczywiście takie towarzystwo wzajemnej adoracji, powiązane w jakiś mega uklad, slużby specjalne i te sprawy, Polnishe Wermaht(nie wiem jak się pisze to drugie na W:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: pathos_phobos 18.07.06, 01:02 Na wielkiego mistrza wybieram kszo.pany jako osobę,która zna mnie najlepiej,przyjmuję zapisy na członków kapituły ;-) Odpowiedz Link Zgłoś