Dodaj do ulubionych

nuvaring - odstawienie

02.03.13, 19:38
Witajcie, w najbliższym czasie planuję odstawienie nuvaringu, stosuję go już prawie 2 lata. Chciałabym Was zapytać, czy gdy Wy odstawiałyście krążek miałyście jakieś skutki uboczne w postaci wzrostu wagi, pogorszenia się cery? Chciałabym go odstawić trochę przed ślubem i potem starać się o dziecko, boję się przykrych niespodzianek typu nadmierny wzrost wagi bo to jednak ważne wydarzenie w życiu. Poradźcie czy lepiej odstawić go później, po ślubie?
Obserwuj wątek
    • zielonapchlina Re: nuvaring - odstawienie 04.03.13, 22:45
      Hej, mnie się bardzo pogorszyła cera, taka poszarzała się zrobiła, chodziłam do dermatologa na peelingi-4 zabiegi w odstępach co 2 tygodnie, do tego łykałam (i nadał łykam)relastan activ, na efekt musiałam poczekać ponad 2 tygodnie, ale warto było, bo skóra się wygładziła i jakby nawilżyła. Teraz nie narzekam, jestem zadowolona z mojej cery, latem nie używam podkładu ani pudru, lekko tylko muskam różem policzki i maluję rzęsy smile Cz
      • jaga820 Re: nuvaring - odstawienie 05.03.13, 22:07
        Bardzo dziękuję za odpowiedź - a czy przed Nuvaringiem miałaś kłopoty z cerą? Ja nie miałam, a odnoszę wrażenie, że podczas stosowania mi się popsuła, mam dużo wyprysków, zwłaszcza w czasie przerwy tej po 3 tygodniach między zastosowaniem kolejnego krążka. A co z wagą? Nie było problemów?
      • wiesik5 Re: nuvaring - odstawienie 08.03.13, 15:27
        Mnie też przypadł do gustu relastan 45 , trochę trzeba czekać na efekt ale warto .Moja skóra jest ciągle narażona na działanie klimatyzacji i suchego powietrza w pomieszczeniach.Wydaję mi się że skóra zrobiła się bardziej nawilżona i jędrna i jakby zmarszczki się wygładziły smile Jestem pod wrażeniem działania tego ziołowego preparatu .
        • kijankamala Re: nuvaring - odstawienie 03.05.13, 16:41
          mnie po relastanie po ok 2-3 tygodniach bardzo ładnie nawilżyła się skóra nie tylko na twarzy, poza tym "wyprostowały" mi się zmarszczki pod oczami i zmarszczki jak ja to nazywam "mordki" od mimiki twarzy, biorę i będę brała cały czas, bo efekty są!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka