30.11.04, 17:08
Dziewczyny, jak w temacie?
Jak te pigułki tolerujecie, czy tyjecie?
Lekrka mi przepisała i wziłam nie w 1 dniu okresu, tylko w 5 dniu. Lekarka
powiedziała, by tak zacząć, tyle, że muszę się zabezpieczać.
No ale interesuje mnie jak je tolerujecie?
Obserwuj wątek
    • megucha Re: HARMONET 01.12.04, 15:40
      Ja toleruję je bardzo dobrze. Nie mam problemów ze złym samopoczuciem ani z
      tyciem- wrecz przeciwnie, czuję sie dobrze i bez kłopotu utrzymuję stałą wagę.
      Nawet czasem zdarza mi się schudnąć jakiś zbędny kg smile Pozdrawiam serdecznie.
      • cytrusowa Re: HARMONET 01.12.04, 18:30
        dziękismile
        A jak libido - masz ochotę na sex? bo to ważne
    • megucha Re: HARMONET 02.12.04, 15:19
      Hmmm.. Z tym jest mały problem.. Mam ochotę nadal, ale nie tak często jak
      kiedyś.. To się niestaty zauważa. Ale tak przeciez nie musi byc w Twoim
      przypadku smile
    • megucha Re: HARMONET 02.12.04, 15:22
      Zapomniałabym dodac, ze w pierwszym miesiący przyjmowania czułam się fatalnie-
      miałam wrażenie, ze okres nigdy się nie skończy, ale przeczytałam na forum, ze
      w przypadku innych kobiet taż tak było. A teraz nie mogę narzekać.
      • cytrusowa Re: HARMONET 02.12.04, 16:03
        hmmm, no ja juz sama nie wiem. zaczełam brać Harmonet tak bez przekonanaia.
        Pigułki ogólnie już brałam, rózne, ostatnimi był microgynon, który mimo iz
        stosowałam go parę lat wcześniej, to jak zaczęłam brać teraz, było fatalnie.
        Ogólny brak ochoty na sex, ciągłe stany zapalne i ogólnie tak jakoś.
        Niby chciałam już skończyc z pigułkami, ale znów wróciły okropne bóle brzucha
        przy miesiączce, lekarz nie chce nic silnego dać, wiec najlepsza pigułka.
        Mąż oczywiście jest przeciw pigułkom, bo to chemia, sztuczne itp. No i dzidzia
        mogłaby być. Ale ja jeszcze nie czuje sie gotowasad
        A pani dr powiedziała mi, że skoro mam tak bolesne okresy, to praewdopodobnie
        poród też będzie baaaardzo bolesny.
        Tym stwierdzeniem pani dr mnie przekonala do pigulek ponownie.
        Ale zaczęłam je brać w 5 dniu @, tak jak mi zaleciła. Wiem, ze wtedy trzeba sie
        inaczej zabezpieczać, no problem.
        Zobaczymy więc, jak będę tolerowała te pigułki
    • megucha Re: HARMONET 02.12.04, 21:02
      Hej! To znowu ja smile. Ja właśnie teraz męczę sie z okresem. Ciągle boli mnie
      brzuch, niekiedy aż tak, że nie mogę się ruszyć i odczuwam nawet przewrócenie
      się na drugi bok. Cos strasznego.. Ale było znacznie gorzej, jak nie brałam
      tabletek. Co do Harmonetu.. Jak nie będziesz go tolerować, to z pewnością
      znajdą sie takie talbietki, które Twój organizm wreszcie zaakceptuje smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka