tiramisu99 06.05.05, 22:41 moze to juz jest temat oklepany ale prosze o jakies rady jak sie zabezpeczyc. chcemy to zrobic pierwszy raz a watek o pekajacych prezerwatywach nas przestraszyl. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martynkaa69 Re: first time 07.05.05, 17:49 pierwszy raz najlepszy chyba w gumkach.. kupcie jakies dobre w aptece. (cena 9zł nie więcej) uważajcie i tyle. Odpowiedz Link
kwiatekbb Re: first time 07.05.05, 19:46 Ja od początku zaczęłam z tabletkami.Pierwszy raz to jednak trochę stresu. Nie ma się co więc dodatkowo denerwować czy prezerwatywa jest prawidłowo założona itd. jeśli i tak planujesz w przyszłosci zażywac tabletki antykoncepcyjne, to może warto pomyślec o nich już teraz, zanim rozpoczniesz współżycie. Ja tak zrobiłam. Odpowiedz Link
anula36 Re: first time 08.05.05, 09:35 mozliwosc pekniecia prezerwatywy przy przebijaniu bl. dziewiczej sie zwieksza- dla wlsnego komfortu naprawde lepsze tabletki. Odpowiedz Link
jelonkaa Re: first time 08.07.05, 20:37 ja również mimo wszystko polecam aby od razu zabezpieczyć sie czymś więcej niż gumką, a najlepiej pigułkami. To chyba najpewniejsza metoda Ja również niedługo planuję współżycie i wole nie ryzykować z pekającymi gumkami Odpowiedz Link
niepewna5868 Re: first time 09.07.05, 22:27 Zgadzam sie z innymi ze gumki to za malo na pierwszy raz. Pierwszy jak kazdy inny rowniez moze spowodowac ciaze dlatego lepiej zastosowac cos wiecej. Jezeli nie chcesz jeszcze brac tabletek to w porzadku sa globulki+gumka jednak bedziesz sie pewniej czula bedac na tabletkach Odpowiedz Link
vendetta82 Re: first time 13.07.05, 00:28 ja wzięłam patentex oval + durexa i było ok pozdrawiam Odpowiedz Link