menieq 05.09.05, 16:21 czy opalanie sie bez filtrów UV wpływa na skuteczność działania tabletek antykoncepcyjnych????(skoro zaleca się kobietom stosującym taką antykoncepcję aby nie korzystaly z solarium) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seiya Re: tabletki a słońce:) 05.09.05, 16:48 wydaje mi, ze przy tabletkach latwiej jest o przebarwienia i plamki na skorze, jesli przesadzi sie z opalaniem. Na skutecznosc to nie wplywa. Odpowiedz Link
mala07 Re: tabletki a słońce:) 06.09.05, 13:46 biore tabletki 4 lata opalam sie w zime czesto na solarium a w lato normalnie na sloncu nie mialam i nie mam zadnych plamek i przebarwien ale pewnie to kwestia organizmu i rodzaju pigulek Odpowiedz Link
seiya Re: tabletki a słońce:) 06.09.05, 13:50 hej a ja sie rzadko opalam, ale zauwazylam ze po takim intensywnym opalaniu mam mnostwo malutkich plamek ala pieprzyki, choc wczesniej ich mialam Odpowiedz Link
mala07 Re: tabletki a słońce:) 06.09.05, 14:09 ej mam to samo glownie na rekach takie malutkie pieprzykiale i tak mi sie podobaja wiec moze dlatego wczesniej na nie nie zwrocilam uwagi ciekawe czy to od pigulek??? Odpowiedz Link
m-habibi Re: tabletki a słońce:) 08.09.05, 13:07 ja mam niestety przebarwienia na dekolcie, nad gorna warga a teraz nowe na czole.... wszystko po opalaniu + tabletki Odpowiedz Link