juusstine Yaz Gdańsk 31.03.09, 19:13 W Gdańsku polecam aptekę "Gemini" przy ulicy Jagielońskiej 4 (na przeciwko przychodni). Są tam tanie leki, chociaż przez to duże kolejki. Yaz można dostac w cenie 33.99 zł Odpowiedz Link
mamasi Re: wpisz gdzie są najtańsze tabletki w Twoim mie 02.10.09, 09:54 ja zawsze zamawiam na www.doz.pl w aptece internetowej Odpowiedz Link
pati12215 Re: wpisz gdzie są najtańsze tabletki w Twoim mie 17.11.09, 07:48 KIELCE- Regulon- ul. Warszawska 30 (obok Sądu Rejonowego) Cena: 19.90 Odpowiedz Link
kapibara84 Łódź Cilest 28.01.10, 13:54 w aptece na Traktorowej (tylko nie wiem, w której dokładnie, bo zawsze chłopak kupuje) są tabletki Cilest za ok 11 zł ! Polecam! Odpowiedz Link
jagga46 Re: wpisz gdzie są najtańsze tabletki w Twoim mie 26.02.10, 22:47 jeśli chodzi o Warszawę to najtasze leki są w Aptece za Grosze na Złotej i na Puławskiej. Ja biorę Cilest i płacę za niego 12 zł, a moja kuzynka kupuje tam Yasminell i ostatnio zapłaciła 35 zł. Więc jak polecam AzG. Odpowiedz Link
nataaasza13 Re: wpisz gdzie są najtańsze tabletki w Twoim mie 03.03.10, 21:03 w Warszawie obecnie nr 1 to moim zdaniem Apteka za Grosze na Złotej 60 i na Puławskiej. Widać to po kolejkach jakie tam są. Odpowiedz Link
0nline Re: wpisz gdzie są najtańsze tabletki w Twoim mie 16.05.10, 13:44 U mnie w Olsztynie najtańsze leki ma Apteka Gdańska. Jeżeli chodzi o antykoncepcję to leki bez recepty można kupić przez internet u nich :Apteka Online Na receptę nie wolno sprzedawać w sieci. No i dobrze Odpowiedz Link
bukoko Re: wpisz gdzie są najtańsze tabletki w Twoim mie 25.05.10, 11:03 doz.pl internetowo...a apteki mają chyba w każdym mieście i jest na ich stronie wykaz tych aptek. No wydaje mi się, że tam najtaniej tabletki są. Odpowiedz Link
lucyinthestars Re: wpisz gdzie są najtańsze tabletki w Twoim mie 08.07.10, 15:20 Ja zamawiam wszelkie leki (łącznie z antykoncepcją) na www.e-lek.pl. Ceny są rozsądne, a bardzo szybko dostarczają wszystko na miejsce, jeszcze ani razu się nie zawiodłam. No i nie muszę ruszać się z domu i stać w kilometrowych kolejkach Odpowiedz Link
kimikiki Re: wpisz gdzie są najtańsze tabletki w Twoim mie 09.07.10, 19:32 Gdańsk chałubińskiego apteka w przychodni evra niecałe 40zł, wcześniej brałam yasminellei było za 36 Odpowiedz Link
shadowd Re: wpisz gdzie są najtańsze tabletki w Twoim mie 26.08.11, 13:06 Mieszkam w Lublinie i najtańsze leki są dostępne na ulicy Narutowicza oraz na Obywatelskiej w Aptece Całodobowej. Odpowiedz Link
ajah Warszawa - Apteka AKER 10.09.11, 19:58 Witam, W aptece AKER w Warszawie, przy Al. Jerozolimskich 113/115 obecnie trwa akcja promocyjna - rabat 12% na wszystkie produkty. Także na tabletki antykoncepcyjne też. Ponadto mają w dobrej cenie markowe kosmetyki, np. Vichy. Polecam. Więcej na stronie www.apteka-aker.pl Odpowiedz Link
joannadro Madinette 30.09.11, 11:02 Trójpak za 96zł, więc za opakowanie wychodzi 32zł. Internetowa apteka doz, nie płaci się za przesyłkę, odbiera się leki w wybranej przez siebie aptece. Odpowiedz Link
klaudia_84 Re: Madinette 01.10.11, 18:16 32zł za opakowanie MAdinette to tak średnio. Ja kupuję po 29zł Odpowiedz Link
joannadro Re: Madinette 17.10.11, 09:15 No to Cię przebije bo ostatnio te trójpaki w doz są za 77zł co wychodzi 26zł za opakowanie. Ale w sumie ważniejsze od ceny jest to, że samopoczucie po nich jest w porządku. Odpowiedz Link
klaudia_84 Re: Madinette 20.10.11, 14:06 Kurcze, 26 zł za opakowanie to rzeczywiście bardzo niewiele. Hmm skąd taka nagła obniżka cen leków? No bo z 34 zł zrobiło się już 26 zł Odpowiedz Link
joannadro Re: Madinette 21.10.11, 12:32 No własnie też się zastanawiam. Ale z tego co widzę to tylko te trójpaki madinette potaniały, bo w zeszłym miesiącu kosztowały jeszcze 96zł, a teraz 77. I nie wiem jak to wygląda w innych aptekach, bo ja to głównie robię zakupy w internetowej doz. A co dziwne, to inne są ceny w internetowej aptece doz, a inne w tych stacjonarnych. Odpowiedz Link
klaudia_84 Re: Madinette 29.10.11, 11:37 Może w listopadzie cena trójpaku spadnie o kolejne 20 zł Wówczas to byłaby na prawdę znaczna obniżka cen Odpowiedz Link
joannadro Re: Madinette 08.11.11, 17:48 Sprawdzałam cena nadal się trzyma tak samo czyli 77zł za trzy opakowania madinette. Ale ta cena chyba już tak na stałe zostanie, bo nie pisze, żeby to jakaś promocja była. Ale za jedno opakowanie, to sobie życzą 38zł, oszaleli normalnie. Więc jak ktoś chce kupić jedno opakowanie to szukajcie w innych aptekach bo można o wiele taniej dostać. Odpowiedz Link
klaudia_84 Re: Madinette 23.11.11, 13:46 Ja tylko jestem bardzo ciekawa jak się będą kształtować ceny leków po nowym roku. Widzę to czarno, bardzo czarno. Za niedługo ludzie będą mieć dylematy (o ile już ich nie mają): zdrowie czy jedzenie Odpowiedz Link
joannadro Re: Madinette 23.11.11, 21:32 Takie dylematy to już obecnie wielu emerytów czy rencistów ma. Odpowiedz Link
madinetka Re: Madinette 27.11.12, 20:30 Hej dziewczyny. Widzę że po roku cena Madinetki dalej spada Teraz kupuję za 24 z groszami w centrum Poznania Odpowiedz Link
brzuchaczek Re: wpisz gdzie są najtańsze tabletki w Twoim mie 03.02.13, 12:49 CZĘSTOCHOWA - apteki z serii Zielona ,Bursztynowa ,szmaragdowa itd w czewie jest ich chyba z 10 Odpowiedz Link
m.chojnowska2 Re: wpisz gdzie są najtańsze tabletki w Twoim mie 10.12.13, 21:44 Ja troszeczkę nie w temacie . Byłabym wdzięczna, gdybyście mi (kobiety!) pomogły i wypełniły ankietę. www.ankietka.pl/ankieta/127611/badanie-dotyczace-rynku-bielizny-i-gadzetowerotycznych.html Pomogłoby mi to bardzo w pracy. No proszę się nie wstydzić . Odpowiedz Link
malinowamaba Re: wpisz gdzie są najtańsze tabletki w Twoim mie 24.06.14, 09:49 Ja natomiast gorąco polecam korzystanie z usług apteki internetowej www.apteka.magiczna.com/. Mają tam naprawdę bardzo niskie ceny, wybór leków i preparatów ogromny a co najważniejsze niedawno wprowadzili możliwość odbioru osobistego w punkcie aptecznym, dzięki czemu płaci się jeszcze mniej Ja od dłuższego czasu tą właśnie drogą kupuję wszystkie lekarstwa bez recepty i suplementy diety Odpowiedz Link
facet646 Re: wpisz gdzie są najtańsze tabletki w Twoim mie 30.10.14, 19:58 W Zgierzu najtaniej jest w Kwiatach Polskich, apteka znajduje się na ul. 1-go maja i jest otwarta 24 godziny na dobę. Ceny naprawdę potrafią zaskoczyć. Polecam. Odpowiedz Link
daga123444 Re: wpisz gdzie są najtańsze tabletki w Twoim mie 07.10.15, 13:10 A ja polecam aptekę Na Zdrowie, kupuję tam lek antykoncepcyjny i to jest jedyna apteka gdzie kosztuje on niecałe 28 zł. W innych jest to cena między 35 a 40 zł. Odpowiedz Link
angela9988 Re: wpisz gdzie są najtańsze tabletki w Twoim mie 29.05.20, 23:06 dla Kobiet które zażywają antykoncepcję polecam portal www.teleporady.eu gdzie można przedłużyć leczenie i uzyskać e-receptę. Wystarczy wypełnić ankietę medyczną - ceny nie są wygórowane. Polecam Tekst linku Odpowiedz Link
vantiel4 Re: wpisz gdzie są najtańsze tabletki w Twoim mie 08.06.21, 14:15 ja na szczescie zrezygnowalam z tabletek i uzywam wkladki dopochwowej diafragma caya Odpowiedz Link
madzia89 Re: wpisz gdzie są najtańsze tabletki w Twoim mie 21.05.24, 07:50 Naraya Aleksandrow Łódzki Odpowiedz Link