marta567 15.02.08, 16:37 Czy moge brac tabletki TYLKO przed wspolzyciem?Jednorazowo, 7 tabletek i jestem zabezpieczona w 100%? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nglka Re: ????? 15.02.08, 16:55 Nie. 1. rozregulujesz sobie organizm 2. pewność zabezpieczenia daje całe opakowanie - 21 tabletek, tym bardziej, jeśli nie zaczynasz w pierwszym dniu krwawienia (wtedy należy zabezpieczać się właśnie całe pierwsze 7 dni przyjmowania pigułek). Odpowiedz Link
fabiankaa Re: ????? 15.02.08, 17:47 marta567 napisała: > Czy moge brac tabletki TYLKO przed wspolzyciem?Jednorazowo, 7 tabletek i > jestem zabezpieczona w 100%? nie! bo w takim przypadku WCALE nie jestes zabezpieczona. Nie mowiac juz o tym, ze nachrzanisz sobie maksymalnie w organizmie.. czasem sie zastanawiam : skad ludzie wpadaja na tak idiotyczne pomysly. Odpowiedz Link
zosiaczek25 Re: ????? 15.02.08, 18:02 a ulotke czytalas? 40 lat minelo odkad pigulki wprowadzono do sprzedazy, a tu coraz to lepsze pytania. Czasem mam wrazenie, ze wam sie dziewczatka poprostu w domu nudzi i wtedy produkujecie na sile takie durne watki, byleby tylko cos napisac... Odpowiedz Link
doral2 Re: Po co odpowiadać, przecież to jawny troll! [n 16.02.08, 11:03 łoooo, widzę że się nowa imprezka szykuje, lecę po czipsy i piwo ) Odpowiedz Link
monka_c Rotfl,rotfl,rotfl. 16.02.08, 14:11 7 nie wystarczy,weź na raz całe opakowanie...Myślałam, ze nic mnie juz nie zaskoczy w temacie tabletkowym. Odpowiedz Link