Dodaj do ulubionych

7-dniowa przerwa

16.09.08, 07:40
czy zawsze zaraz po tym jak polkniecie ostatnią tabletke, zaraz z Was cieknie? ja zawsze musialam czekac z dwa dni, ale teraz ostro sie martwie, pojutrze powinnam zaczac nowe opakowanie, a krwawien ani sladu.

biorac poprzednie opakowanie kilka razy pilam senes. np sens o 19tej, o 22 tableka. moglą ją wypłukac, i powinnam isc teraz po test i sie martwic?
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: 7-dniowa przerwa 16.09.08, 09:07
      krwawienie powinno się pojawić w trakcie 7-dniowej przerwy, nie ważne czy
      pierwszego czy ostatniego dnia, czasami nie pojawia się wcale.
      jeżeli się denerwujesz, to zrób test.
      • rozpuszczalna Re: 7-dniowa przerwa 16.09.08, 09:13
        dziekuje, za odpowiedz.

zrobiłam test, na szczeście wszytsko wydaje sie być w porządku,
        18-tego powinnam zacząć nowe opakowanie, czyli jak do tego czasu krwawienie nie wystąpi to i tak mam je wtedy rozpocząc, nie przejmując się niczym?
        wczesniej uzywałam plastrow i nigdy nie zdarzył mi się taki "brak", stad moje obawy i dosc spora niewiedza co do przyszelgo postepowania.
        • turzyca Re: 7-dniowa przerwa 16.09.08, 17:47
          Jesli test negatywny - rozpoczac opakowanie. Jesli sytuacja z brakiem krwawienia
          i brakiem ciazy sie powtorzy, to trzeba sie przespacerowac do ginekologa, bo to
          objaw nie najlepiej dobranych pigulek.
          • doral2 Re: 7-dniowa przerwa 16.09.08, 20:56
            łeee, to jeszcze cały siedemnasty i kawał osiemnastego w zanadrzu, krwawienie ma
            jeszcze kupę czasu smile)
            bierz zgodnie z planem, jeśli następna przerwa będzie też bez krwawienia to do
            lekarza leć.
            • 8n Re: 7-dniowa przerwa 17.09.08, 09:18
              wczoraj lecialo ze mnie jakies 10 minut, i w nocy z 2. to sie liczy i wystarczy? (:
              • doral2 Re: 7-dniowa przerwa 17.09.08, 10:57
                w zupełności smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka