marghot 28.10.09, 09:05 słuchałam w ub tygodniu audycji książkowej w tok fm nt powieści Larssona. Generalnie zachwalali i za wątek kryminalny i za opisy rzeczywistości skandynawskiej polecacie czy towar mimo iż bestsllerowy to przereklamowany?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumja Re: tyrlogia Stieg Larsson 28.10.09, 09:46 podpinam sie pod pytanie, bo wlaśnie mialam zadac takie samo;) Recenzje generalnie wszystkie bardzo zachwalające ale ja bardziej ufam Wam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: tyrlogia Stieg Larsson 28.10.09, 10:19 forum.gazeta.pl/forum/w,33434,87074464,87074464,Stieg_Larsson_trylogia_Millennium.html Odpowiedz Link Zgłoś
beatanu Re: tyrlogia Stieg Larsson 28.10.09, 10:21 Hihi! Udało nam się jednocześnie wkleić ten sam wątek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatanu Re: tyrlogia Stieg Larsson 28.10.09, 10:19 Poczytaj tutaj: forum.gazeta.pl/forum/w,33434,87074464,87074464,Stieg_Larsson_trylogia_Millennium.html Odpowiedz Link Zgłoś
jasnee Re: tyrlogia Stieg Larsson 29.10.09, 16:15 Niestety Stieg Larsson nic już nie napisze :( ale jak czekałam na trzecią cześć trafiłam na książkę "Księżniczka z lodu" Lackberg Camilla Uważam że ona pisze tak samo jak Larsson i również uzależnia Odpowiedz Link Zgłoś
jasnee Re: tyrlogia Stieg Larsson 28.10.09, 21:42 Przeczytała dwie poprzednie i jestem w trakcie trzecie części trylogi Larssona, uważam że dawno nikt tak dobrze nie pisał kryminałów jak on, do końca trzymają w napięciu. Niesłyszałam żadnej złej opinii i wszystkim którym poleciłam Larssona są zachwyceni. Odpowiedz Link Zgłoś
ilika Re: tyrlogia Stieg Larsson 29.10.09, 13:39 bardzo polecamy. ja i mój chłopak jesteśmy zachwyceni. kupiłam pierwszą część ot tak, bez przekonania, duzo sie słyszało o tym ale czy warto? też tak pomyślałam, ale zakochaliśmy się w tym. rewelacja, czyta się jednym tchem. Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: tyrlogia Stieg Larsson 29.10.09, 18:08 Mnie pierwsza część tak znudziła,że za następne już się nie biorę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawka Re: tyrlogia Stieg Larsson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 21:26 A ten Larsson to zbliżony do "Kodu Leonarda.."? Do czego można go porównać? Po po kilku wątkach stwierdzam, że opinie: "jest świetna" bądź "kiepska" nic mi nie dają zaś porównanie owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
gruba_dynia Re: tyrlogia Stieg Larsson 31.10.09, 10:59 Książki Larssona to kryminały, ale bardzo sprawnie napisane, trzymają w napięciu, fajny klimacik, "zakręcona" bohaterka, rozbudowane wątki, ciekawe relacje uczuciowo-seksualne między bohaterami... generalnie trylogia bardzo wciąga. Ostatnia część dopiero się ukazała. Nie są to książki podobne do Kodu L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cb TRYlogia S Larssona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 12:28 Czy ma sens czytanie np. tylko drugiej albo trzeciej części trylogii? Czy będzie wiadomo, o co w ogóle biega? Bo do pierwszej nie mam szybkiego dostępu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleee Re: TRYlogia S Larssona IP: *.spray.net.pl 05.02.10, 16:51 Aby wszystko zrozumieć musisz czytać kolejno od pierwszego tomu! Inaczej nie ma sensu! Mnie się trylogia podobała ale tom pierwszy uważam za rewelacyjny, drugi na taką słabą czwórkę a trzeci to niestety dno! Nieprawdopodobne wątki a już wydostanie się naszpikowanej kulami Lisbet z grobu powala głupotą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: tyrlogia Stieg Larsson IP: 109.243.244.* 05.02.10, 15:45 Już się ukazała książka o nim, że to nie on wcale napisał....NONSENS Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś