Dodaj do ulubionych

Ile macie lat?

• elkana Re: Ile macie lat? 23.10.06, 10:23
      33
    • krzychal1 Re: Ile macie lat? 08.12.06, 08:39
      2006-1967=39
      A swoją drogą może ktoś wie gdzie jest jezioro Jasień.
    • ratownik1977 Re: Ile macie lat? 13.01.07, 16:37
      Za 6 tygodni stuknie mi 30;)
    • robin7 Re: Ile macie lat? 03.05.07, 20:53
      Witam. Mam 33 lata i nie wyobrażam sobie życia bez Pana Samochodzika:) Kiedy robi się smutno, zimno i szaro, siadam wieczorem i biorę którąś z książeczek i po prostu odpływam...:) Jest klimat ekstra. Byłem w miejscach, gdzie Pan Tomasz przeżywał przygody, przynajmniej w niektórych, i na pewno nie raz tam jeszcze pojadę. Mam kilka swoich egzemplarzy, ale zamiezam zdobyć wszystkie napisane przez Nienackiego, ale w wydaniach starszych. Nowe wydania Nienackiego, przerobione lub kontynuacje przygód pisane przez innych nie mają klimatu i osobiście nie chcę ich czytać i nie polecam.
    • pablo1977 Re: Ile macie lat? 05.07.07, 20:10
      hej,
      ja za kilka dni skoncze 30 :)

te ksiazki, mimo pewnych 'drobiazgow' sa ponadczasowe.
      Jest w nich walka dobra ze zlem, klamstwa z prawda.
      Lubie je, bo sa takie prostoduszne, choc niektorzy ja nazwa naiwnymi.
      W dzisiejszym swiecie dla mnie jest to pewna oaza, gdzie moge sie schowac i
      wciaz miec poczucie, ze uczciwosc, ktora sie kieruje w zyciu to dobra droga.

Moglbym siebie nazwac kapitalista itp. ale w duszy jestem...ale to juz nie temat
      na zwierzenia :)

• lunatica :-) 06.07.07, 11:35
      trzydzieści.
      i już się nie mogę doczekać, kiedy zarażę "panem samochodzikiem" mojego synka :-
      ) już się napaliłam na nowe wydania wyd. siedmioróg, ale okazuje się, że nie
      mają w środku żadnych ilustracji... chociaż okładka wygląda zachęcająco :-)
      pozostaje zebrać mu całą białą serię na allegro :-)
    • driss1 Re: Ile macie lat? 23.03.16, 21:09
      www.nauka.metodolog.pl/uslugi-statystyczne-pomoc-statystyczna/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka