Dodaj do ulubionych

Manuskrypt Voynicha - Dariusz Zejc

IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.10, 23:32
Polecam wszystkim książkę z Katowicami w tle, napisaną przez mieszkańca Katowic. Wartka akcja, wątek historyczny - sensacyjny. Naprawdę wciąga. A co najważniejsze promuje nasze miasto. Niech wszyscy sie dowiedzą, że na Śląsku mieszkają zdolni i twórczy ludzie.

Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: Waldek Re: Manuskrypt Voynicha - Dariusz Zejc IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.10, 17:08
      Zgadzam się. Książka jest super i akcja dzieje się w naszym mieście. Promujmy miejscowych artystów!
      • Gość: Katowitzer Re: Manuskrypt Voynicha - Dariusz Zejc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 23:33
        Tak! Ile wlezie! Bo ludzie z Katowic też umieją pisać! A nawet jeśli nie, to są z Katowic!

:)
    • Gość: Ktosiek Re: Manuskrypt Voynicha - Dariusz Zejc IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.10, 14:50
      I znowu ta Kasia;-)
      • Gość: Kasia W. Re: Manuskrypt Voynicha - Dariusz Zejc IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.10, 22:32
        Do Ktosia - czy to coś złego? Napisz książkę, wyprodukuj film, namaluj obraz, a też będziemy o Tobie pisać i promować Cię. Pozdrawiam.
    • Gość: Jarek Re: Manuskrypt Voynicha - Dariusz Zejc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 15:57
      Zgadzam się z tą opinią. Świetna książka. Przeczytałem i polecam wszystkim.

• Gość: Małgosia Re: Manuskrypt Voynicha i nie tylko - Dariusz Zejc IP: *.omi.pl 01.02.12, 21:52
        Przeczytałam, super książka. Zaczęłam czytać Pole Higgsa i naprawdę jestem pod wrażeniem. Miałam również mega przyjemność przy czytaniu opowiadań p. Dariusza - Trzy czarne koty - Rewelacja! Polecam:).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka