Dodaj do ulubionych

Empik - przestrzegam

29.12.10, 11:23
Przestrzegam by inni się nie nacięli.
Zamówiłem w internecie w przedsprzedaży książkę w Empiku w dobrej cenie. Gdy książka się ukazała dostałem oczywiście maila z informacją, że mogę odebrać (wybrałem odbiór osobisty w sklepie).
Gdy zjawiłem się w EMPIKU po odbiór okazało się że książki nie mogę już odebrać bo została odesłana. Zaproponowano mi jedynie kupno po normalnej cenie :(
Co ciekawe na stronie Empiku zamówienie ma status ZREALIZOWANE?!?!
Oczywiście o tym, że książki nie mogę już odebrać nie dostałem żadnej informacji.
Wysłałem do Empiku reklamację i w odpowiedzi dowiedziałem się jedynie ze jest im "przykro".
Minus za taką obsługę klienta i... nie jest mi przykro. że książkę kupiłem u konkurencji.

Obserwuj wątek
    • semihora Re: Empik - przestrzegam 29.12.10, 16:56
      Bywa. Chyba nie ma takiej księgarni, która by nie zaliczyła jakiejś wpadki z obsługą klienta. Sama parę razy psioczyłam na pewne e-księgarnie...
    • pavvka Re: Empik - przestrzegam 29.12.10, 17:35
      A po jakim czasie od informacji o dostawie zjawiłeś się w Empiku po odbiór książki?
    • Gość: alegro Re: Empik - przestrzegam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 00:18
      W przedsprzedazy kupowalem tylko raz, ale za to z sukcesem. Tegoroczne "Kroki w nieznane" mozna bylo kupic przed premiera na Allegro. Zamowilem 5 grudnia. W łapkach miałem po dwóch dniach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka