karodzaj 09.05.04, 16:09 na stronie wydawcy juz jest zapowiedź!!!!!! jeżu, nie wytrzymam wyczekiwania, bo 1= to HUelle 2. książka inspirowana będzie Czarodziejską górą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.krisk Nowy Chwin też! 09.05.04, 16:14 Kartkowałem w księgarni. "Kartki z pamiętnika" czy jakos tak. Bardzo wciągające - kosztuje czterdzieści kilka zet. Skąd wziąć? KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: Nowy Chwin też! IP: *.pl / *.utp.pl 09.05.04, 16:19 Prosze tu nie wtracac Chwinow i tym podobnych do watku o wybitnym polskim pisarzu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: Nowy Chwin też! 09.05.04, 16:21 Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać. Oraz liczyłem, że może ktos Bogaty zajrzy i mnie zasponsoruje na tego Chwina... Obiecuje potem opowiedzieć ksiązkę swoimi słowami! KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
laperla Re: nowy HUELLE!!!!! 09.05.04, 16:29 karodzaj, o! a dalabym glowe uciac, ze chodzilo o nowego houellebecqa ))) i dziwil mnie ten entuzjazm, a tym bardziej inspiracja czarodziejska gora :0 moge wiec odetchnac... ;) pozdrawiam perla Odpowiedz Link Zgłoś