noida 29.06.04, 18:07 Czy ja mam omamy wzrokowe, czy od trzech dni nie przybyło ani jednego posta? Czy wszyscy już wylegują się nad morzem i tonami książek w walizce i tylko ja jedyna siedzę w domu przed kompem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noida Re: gdzie się wszyscy podziali? 29.06.04, 18:08 No ładnie... to musiałam aż posta napisać, żeby mi się forum odświeżyło... Odpowiedz Link Zgłoś
clevera Jestem:) 01.07.04, 10:08 Melduje sie! Niestety na plazy nie mozna lezec, bo zimno. Na razie mamy ciepla wiosne lub ciepla jesien;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nu! Re: gdzie się wszyscy podziali? IP: *.gce.gliwice.pl 01.07.04, 11:10 zawsze możesz pogrzebać w zleżałych wątkach i pokomentować... choćby dla sportu. Nu! Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: gdzie się wszyscy podziali? 02.07.04, 00:16 Szczęśliwie wszystko wróciło do normy i nowe wątki pojawiają się. A co do leżenia w leżaku- obecnie najlepszy wydaje się sposób Hansa Castropa- po zawinięciu się w dwa koce z wielbłądziej wełny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A propos... Re: gdzie się wszyscy podziali? IP: *.chello.pl 02.07.04, 03:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klip a propos... IP: *.chello.pl 02.07.04, 03:53 Castorpa... Czytaliście Huelle? Autor wyjaśnia zamiłowania bohatera do sanatoryjnego trybu życia. Nie lubię takiej pasożytniczej literatury. To tak, jakby Huelle podkradł Mannowi pierwsze wtajemniczenie Hansa, tego dwudziestowiecznego Kandyda, bożego prostaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
natalicja na egzaminach... 02.07.04, 10:43 poza domem, ale na szzescie juz po:)))) Odpowiedz Link Zgłoś