Dodaj do ulubionych

Inferno Dan Brown - w oryginale

08.10.13, 12:40
Witam,
gdzie w Warszawie mogę kupić książkę Inferno Dan Brown w oryginale? Tylko nie przez net, ale stacjonarnie w dniu premiery?
Obserwuj wątek
    • jeepwdyzlu Re: Inferno Dan Brown - w oryginale 08.10.13, 15:03
      kilka dni temu widziałem w empiku
      już jest angielska, polska jutro
      ciao
      jeep
      • nchyb Re: Inferno Dan Brown - w oryginale 08.10.13, 15:42
        polska wersja już dziś w matrasie w moim mieście jest...
    • kubissimo Re: Inferno Dan Brown - w oryginale 08.10.13, 15:43
      Wydaje mi sie, że w kazdej ksiegarni, ktora ma dzial obcojezyczny. A premiera była 14 maja :)
      • nioma Re: Inferno Dan Brown - w oryginale 10.10.13, 08:44
        a na amazon.uk byla kilk arazy tansza niz w Polsce.
        i jeszcze była promocja i wysyłka za free.
        jakoś w czerwcu.
        • nchyb Re: Inferno Dan Brown - w oryginale 10.10.13, 08:57
          ogólnie Polka dla Polaków nie jest tanim krajem, ale promocje i u nas bywają :)
    • staua Re: Inferno Dan Brown - w oryginale 10.10.13, 17:41
      Jakiej premiery?

Czytałam w czerwcu, skusiłam się na lotnisku (czytam Browna wyłącznie w samolotach).
      Taki sam schemat jak reszta, takie same absurdy pseudonaukowe. Można poczytać o Florencji, jak się nie zna miasta (ja nie znam, więc i to i nawiązania do Piekła Dantego czytałam z przyjemnością, jako nie-specjalista) bo podejrzewam, że ci, co znają, również będą w stanie znaleźć niedociągnięcia. Szkoda, że to tak powierzchowne, ale może dzięki temu można czytać podczas bezsennej nocy.
      • solaris_1971 Re: Inferno Dan Brown - w oryginale 15.10.13, 15:17
        Ja Browna nawet w samolocie nie trawie .............. mimo, ze do samolotu biore wylacznie kryminaly lub czasopisma.
        • staua Re: Inferno Dan Brown - w oryginale 15.10.13, 15:45
          Ja sobie obiecuję po każdym, że nigdy już nie kupię, ale w samolocie w bezsenną noc wiem, że przeczytam... Na tym chyba polega jego fenomen. Zmęczeni ludzie kupują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka