iwmar10 24.08.04, 21:30 Czy czytuje ktoś Kena Wilbera a może są jacyś zwolennicy psychologii transpersonalnej ? pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vernalis Re: Ken Wilber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 22:54 Zgłaszam się. Już przeczytałem. Bo? wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vee Re: Ken Wilber IP: *.visp.energis.pl 24.08.04, 23:24 No wlasnie, a co? Ja sobie podczytywalam kiedys, ale mi sie nie podobalo. pozdr, vee Odpowiedz Link Zgłoś
pax_tibi Re: Ken Wilber 25.08.04, 19:06 kiedyś czytałam "Krótką historię wszystkiego", ale na zasadzie ciekawostki, nie żeby mnie bardzo pociągały jego teorie Odpowiedz Link Zgłoś
orlando10 Re: Ken Wilber 25.08.04, 19:52 iwmar10 napisała: > > Czy czytuje ktoś Kena Wilbera > a może są jacyś zwolennicy psychologii transpersonalnej ? Polecam "Śmiertelnych nieśmiertelnych" (wyd. Santorski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vernalis Re: Ken Wilber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 20:10 No właśnie. Od tego należałoby zacząć tego autora jeżeli ktoś nie interesuje się nim wyłącznie z powodów zawodowych. W drugiej kolejności polecałbym "Niepodzielone" i ew. Krótką historię..." Potem zaczynają się schody... wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
iwmar10 Re: Ken Wilber 26.08.04, 23:14 a propo schodów to zaczęły się przy "Psychologii integralnej" zgadzam się , że należy zacząć od Smiertelnych niesmiertelnych a słyszeliście coś o klubie Wilbera przy uniwerku ? Odpowiedz Link Zgłoś