rocky5 20.12.04, 10:47 Tragiczna ksiazka!! Jesli znalazlbym ja pod choinka to bym sie obrazil! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oratio Re: Buszujacy w zbozu 20.12.04, 12:32 czytałem chyba ze cztery lata temu i miałem podobne wrażenia niby "kultowa", ale kiepsko napisana i nudna niestety Odpowiedz Link Zgłoś
kotmaurycy Re: Buszujacy w zbozu 20.12.04, 16:23 Jak każda, może się podobać albo nie. Mnie się podoba. Ale dlaczego uważasz, że jest źle napisana? Odpowiedz Link Zgłoś
anetkarobert Re: Buszujacy w zbozu 20.12.04, 16:25 Jak można przeczytać książkę która się nie podoba, cztery razy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kioto Re: Buszujacy w zbozu IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 20.12.04, 16:56 Idiotka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sambady Re: Buszujacy w zbozu IP: *.echostar.pl 20.12.04, 17:32 Książka nie jest dobra - jest znakomita. Faktycznie jedank niektórych wrecz razi swoją miernotą. Wg mnie jest dla ludzi o pewnym typie osobowosci, postrzegajacych swiat tak a nie inaczej. Jezeli ktoś jest skrajnym realistą, bardzo mocno stąpającym po ziemi, żyjącym tylko i wylacznie "tu i teraz" moze miec problemy z jej docenieniem. Odpowiedz Link Zgłoś