aleksander.mysz Re: 3 najlepsze książki S. Kinga 02.01.15, 13:57 Dużo jeszcze pozostało mi do przeczytania ale z tego co już za mną to: Mroczna wieża- całość Joyland Zielona mila Odpowiedz Link Zgłoś
alicjazkrainy3 Re: 3 najlepsze książki S. Kinga 29.06.15, 15:57 na pewno lsnienie i zielona mila, nie czytałam ksiązki ale oglądałam film „skazani na shawshank” czy ta adaptacja jest wierna książce? A wrcajac do lsnienia to na pewno I cześć bo ta niby II (doktor sen) nie jest zła, ale na pewno nie ma takiego klimatu. Moim zdaniem troszkę na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
izabella_witkowska Re: 3 najlepsze książki S. Kinga 22.07.15, 10:33 zielona mila lśnienie wielki marsz Odpowiedz Link Zgłoś
ma_cherrie Re: 3 najlepsze książki S. Kinga 22.07.15, 14:29 mgła, zielona mila i doktor sen. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta.gabrysiak Re: 3 najlepsze książki S. Kinga 24.08.15, 23:41 Pod kopułą, Lśnienie, To :) Odpowiedz Link Zgłoś
benedict.c Re: 3 najlepsze książki S. Kinga 09.02.16, 11:42 Teraz czytam nowość - Rage:-) W miasteczku Placerville w stanie Maine, chłopiec o imieniu Charles Decker przetrzymuje pod bronią 24 uczniów po uprzednim zastrzeleniu dwójki nauczycieli. Opowiada im o ważnych aspektach życia i doprowadza do sytuacji gdy większość z nich wyznaje pozostałym swe "brudne sekrety". Poza tym uwielbiam Lśnienie i Worek kości, a także Rękę Mistrza i Łowcę snów! Odpowiedz Link Zgłoś
kaznodzieika Re: 3 najlepsze książki S. Kinga 04.08.16, 18:32 Według mnie najlepsze trzy książki to trylogia kobieca, zdecydowanie, pięknie psychologicznie "rozwalił bohaterów". Plus chyba jeszcze wyżej na podium - Wielki Marsz - to prawdziwa perełka. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezycowapanna Re: 3 najlepsze książki S. Kinga 17.10.16, 09:18 Muszę się poskarżyć na Kinga, bo wcale nie uważam, że to mistrz horroru. Ostatnio dorwałam jedno z nowszych wydań opowieści Lovecrafta i to jest fajna groza :) Odpowiedz Link Zgłoś
focek83 Re: 3 najlepsze książki S. Kinga 14.11.16, 18:04 Ja wybrałbym takie zestawienie: 1. Zielona mila 2. To 3. Lśnienie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jd86 Re: 3 najlepsze książki S. Kinga 16.01.17, 10:12 1. Ręka mistrza 2. Roland 3. Desperacja Odpowiedz Link Zgłoś
sareniaa Re: 3 najlepsze książki S. Kinga 12.02.17, 20:29 Smętarz oraz Lśnienie to dwie książki dobrze zapamiętane przeze mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jarekanielewski Re: 3 najlepsze książki S. Kinga 12.07.17, 15:42 Miasteczko Salem, Zielona Mila i Misery :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_zbychu Re: 3 najlepsze książki S. Kinga 23.08.17, 16:46 Ja nie czytałem wszystkiego, ale moje top to będzie: 1. Lśnienie 2. Skazani na shawshank 3. Misery. Lubie tez „Bezsenność”. Przez TO nigdy nie mogłem przebrnąć, ale zamierzam obejrzeć film. Odpowiedz Link Zgłoś