Dodaj do ulubionych

Romans - co polecacie?

• kamil.bromski Re: Romans - co polecacie? 12.11.14, 20:52
      Fajny wątek.
    • Gość: tamara Re: Romans - co polecacie? IP: *.204.194.253.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.11.14, 15:29
      Mam w ręku świeżutką " Gdy kochają anioły" z Merlinka. Okładka jest zaje....!
      • Gość: kin-ga Re: Romans - co polecacie? IP: *.toya.net.pl 14.11.14, 18:05
        Polecam wszystkie książki polskiej autorki - Agnieszki Lingas-Łoniewskiej. Jeśli ktoś lubi romans w czystej postaci (jednak coś więcej niż Harlequin), namiętną miłość, twardych a jednocześnie uczuciowych bohaterów, to na pewno się nie zawiedzie.
        Z zagranicznych autorek, to Paullina Simons i jej trylogia o Tatianie i Aleksandrze ale też "Tully", czy "Czerwone liście, no i oczywiście "Dziewczyna na Times Square". Polecam bardzo, bardzo.
        Jak mi się przypomną jacyś autorzy, to dam znać...
    • Gość: Monika Re: Romans - co polecacie? IP: *.play-internet.pl 06.04.18, 06:33
      Ja polecam "Dance, Sing, Love. Miłosny układ" Layla Wheldon.
      Klimat "Step up" w powieści, czyli taniec, muzyka i miłość. Tak bym mogła podsumować tę książkę

Niedawno natrafiłam na nią w Empiku kupiłam w ciemno i zdecydowanie nie żałuję.

Książka jest naprawdę wspaniała, wciągnęła mnie od prologu i nie mogłam się od niej oderwać. Mam po niej kaca książkowego, a premiera 2 tomu dopiero w lipcu :/

Nie mogę się już doczekać *.*

Opis z okładki:
      "Livia Innocenti jest zawodową tancerką. Razem z zespołem robi show podczas koncertów i teledysków największych gwiazd muzyki. James Sheridan jest topowym piosenkarzem, bożyszczem fanek i ulubieńcem portali plotkarskich. Spotykają się w Rzymie w czasie wspólnego tournée po Europie. Livia szybko przekonuje się, że woda sodowa uderzyła młodemu celebrycie do głowy. Nikt jej tak nie wkurza na próbach, jak arogancki i egoistyczny James. Na dodatek choreografia przewiduje kilka utworów w ich wykonaniu w duecie. Początkowo nie potrafią się dogadać i nawzajem się ignorują, jednak serca nie da się oszukać, nie na dłuższą metę. Czy będzie to szczęśliwy układ? Jakie role przyjdzie im wspólnie zatańczyć w tej historii?

Podążanie za głosem serca nie zawsze jest takie proste, jak się wydaje, i nie zawsze słuszne. Czasem kierowanie się rozumem jest najlepszą drogą, bo miłość, zamiast uszczęśliwiać, potrafi sprawiać ból. Zatrać się w historii pełnej pasji, pożądania, zwrotów akcji i gorących rytmów."

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka