Gość: toopi IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 16.05.05, 12:02 wybieram sie dzis do biblioteki ale nie wiem co wypozyczyc czy moglby mi ktos doradzic cos z klasyki literatury Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eciepecie8 Re: klasyka literatury co wybrac 16.05.05, 12:04 Polska czy zagraniczna? XX, XIX czy XVIII w.? Romantyzm czy pozytywizm? Romans czy powieść obyczajowa? Opisy przyrody czy obrazy miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toopi Re: klasyka literatury co wybrac IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 16.05.05, 12:36 moze byc polska moze byc tez zagraniczna; najlepiej XX wieku; powiesc oby ciekawa i wartosciowa wedle waszego uznania podawajcie co wam sie nasunie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu Re: klasyka literatury co wybrac IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.05, 17:05 Gość portalu: toopi napisał(a): > moze byc polska moze byc tez zagraniczna; najlepiej XX wieku; powiesc oby > ciekawa i wartosciowa wedle waszego uznania podawajcie co wam sie nasunie Ty se chyba, matka, jaja robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: klasyka literatury co wybrac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 10:21 Zastanawiam się dlavczego poprostu nie odpowiesz na pytanie, tylko sobie żartuy robisz?? Skoro mamy radzić wg własnego uznania, to ja radzę: "Siódmy krzyż" Anny Seghers. Odpowiedz Link Zgłoś