Gość: Thistle IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 01.07.05, 08:41 Czy znacie internetową księgarnię Mareno? Mam zamiar zrobić u nich zakupy i wolałabym nie stracić pieniędzy:-)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poziomka8 Re: księgarnia Mareno 01.07.05, 08:46 znam korzystam szybko,bez problemów,polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlexAnderson Re: księgarnia Mareno IP: 80.50.49.* 01.07.05, 09:00 To jedna z największych i najlepszych księgarni internetowych, nie musisz się obawiać, ale przed zamówieniem porównaj cenę każdego tytułu z ofertą księgarni ksiazki.pl - najczęściej jest tam jeszcze taniej niż w Mareno. www.ksiegarnia.ksiazki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
autumna Re: księgarnia Mareno 01.07.05, 10:01 A ja własnie naczytałam sie o nich ciekawych rzeczy i zrezygnowałam z zakupów: www.biblionetka.pl/art.asp?kom=tak&oid=-1&aid=14886 groups.google.pl/groups?q=mareno&hl=pl&lr=&scoring=d&biw=778&selm=d949bf%248gb%241%40inews.gazeta.pl&rnum=5 groups.google.pl/groups?q=mareno&hl=pl&lr=&scoring=d&biw=778&selm=d93n3t%24d99%241%40news.dialog.net.pl&rnum=6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: księgarnia Mareno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 13:51 w trzech linkach do postów niezadowolonych występują dwie osoby Vee Cha i Arkadija nie generalizowałabym,zawsze znajdzie się ktoś z czegoś niezadowolony dwie osoby na tysiące... Odpowiedz Link Zgłoś
inblanco Re: księgarnia Mareno 01.07.05, 14:46 Odradzam. Wpadki moga zdarzyć się każdemu, ale to jak Mareno je potem rozwiązuje (a raczej nie rozwiązuje) to juz kolejny problem. Radzę też poczytać sobie archiwum na pl.rec. ksiazki: glinki.com/?l=wxqqf6 Wypowiadaja się na ten temat wiecej niz 2 osoby. I te wypowiedzi jeżą włos na głowie. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: księgarnia Mareno 01.07.05, 15:02 Ja tez odradzam te ksiegarnie. Wedlug strony internetowej wiele ksiazek maja na stanie, natomiast w praktyce nie jest tak rozowo. Zamowilam pare miesiecy temu kilka ksiazek wlasnie stamtad, bo: 1) mieli wiecej ksiazek dostepnych niz inne ksiegarnie, 2) za zakup za sume powyzej 100 czy 150zl nie placi sie kosztow wysylki. Placilam za pobraniem (na szczescie), natomiast na ksiazki czekalam ponad 3 tygodnie, upominalam sie dwa razy. Informowali mnie, ze nie ma wszystkich ksiazek, ze kilka jest niedostepnych i w zwiazku z tym musze zaplacic za przesylke. Poniewaz cena tych ksiazek, nawet z przesylka wynosila mniej niz w innych ksiegarniach, zamowilam te ksiazki od nich. Ale nigdy wiecej juz tego nie zrobie. Chce robic szybkie, bezproblemowe, "bezniespodziankowe" zakupy, a Mareno nie moze takich, niestety, zagwarantowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: księgarnia Mareno IP: *.acn.waw.pl 08.10.05, 14:23 A ja mialem dobre doswiadczenia, rzeczywiscie zazwyczaj narzekaja ci, ktorzy nie byli najlepiej obsluzeni. Wiec nie nalezy generalizowac. Zreszta chyba pracuja nad komunikacja z klientem, bo naprawde dostalem odpowiedz na swojego mejla po 15 minutach. I ceny bardzo ok. Wiec polecam dlatego, bo kupowalem w mareno.pl i dlatego, ze jestem zadowolony. pozdr, Luk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: księgarnia Mareno IP: *.acn.waw.pl 08.10.05, 14:19 Mialem jak najlepsze doswiadczenia. Kupowalem ostatnio Droge do zdrowia, cena dobra, ale nie to zrobilo na mnie wrazenie. Strasznie fajne maja kategorie tematyczne (podzial na autorow, serie, dokladne tematy), dosc szczegolowe, latwo znalezc potrzebne rzeczy. pozdrawiam, Luk Odpowiedz Link Zgłoś
kamkap Re: księgarnia Mareno 10.10.05, 13:56 Ja tez nie polecam. Zamawiałam na firmę książki, które rzekomo mieli, czekałam na nie ponad miesiąc i ciągle się tłumaczyli, że czegoś nie mają, aż się w końcu okazało, żę z tych przeze mnie zamówionych książek mają tylko 1 i prezz ten czas nie zdołali sprowadzic pozostałych! Zrezygnowałam z ich usług i już więcej u nich nie zamówię. Polecam Merlina!!!, albo Gandalfa!!! Odpowiedz Link Zgłoś