Gość: ewulka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:14 Co Wy na to?? przymierzam sie ale dosc ciezko idzie..byc moze nie ten moment???czy nie dac sie juz od samego poczatku??:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenus.z.willendorfu Re: Gra w klasy 26.07.05, 15:38 Kiedy czytałam tę książkę kilka lat temu, to nie zrobiła na mnie większego wrażenia. Natomiast teraz- delicje!!! Jestem nią zachwycona, i jej językiem! Ale jeżeli Tobie teraz ciężko idzie- to raczej poczekaj jakiś czas- może wtedy Cię poruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mugol Re: Gra w klasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 18:16 Przebrnij słabo przetłumaczony (chyba że i oryginał był słaby w tym miejscu...) początek, a potem powinno już pójść o wiele łatwiej (a może nawet gładko) i może nawet z żalem, że książka jest o wiele stron za krótka (polecam czytanie wszystkiego po kolei jak leci, tak jak chciał autor, moim zdaniem, dla niepoznaki dając tylko zmyłę na początku książki, czyli tzw. klucz). Odpowiedz Link Zgłoś