theresathe 11.08.05, 15:54 Ukazały się właśnie Techniki wpływu społecznego D. Dolińskiego. Dla każdego zainteresowanego psychologia społeczna (a więc np. dla mnie) - rewelacja. Nockę mam do tyłu, bo nie mogłam się oderwać od lektury. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
griszah Re: techniki wpływu społecznego 11.08.05, 16:04 Jeśli tytuł nie kłamie to przed wyborami i w trakcie kampanii wyborczej - lektura jak znalazł :). Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: techniki wpływu społecznego 12.08.05, 10:38 Ciekawe, czy Lepper już to czytał - właśnie mi się przypomniało, jak swojego czasu chwalił się Psychologią Tłumu Le Bona (tylko kurcze, jakoś nie pamiętam żebym tam były jakieś kawałki o solarium :) griszah napisał: > Jeśli tytuł nie kłamie to przed wyborami i w trakcie kampanii wyborczej - > lektura jak znalazł :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: techniki wpływu społecznego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:39 Niewiem, czy czytał to Lepper. Ja własnie przeczytałem. REWELACJA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmicic Re: techniki wpływu społecznego IP: *.autocom.pl 24.08.05, 13:46 Lepper i czytanie....hheehehehhehehhehehhehheehhehehehehh Odpowiedz Link Zgłoś