Gość: fildmarszalka IP: *.pl 23.08.02, 00:52 Mozecie mi polecic jakis antykwariat w Warszawie? Ja zagladam do antykwariatow na Hozej i Wilczej, polecam. Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: Antykwariaty IP: 217.97.138.* 23.08.02, 09:34 Jeszcze nie tak dawno był antykwariat przy Hali na Koszykowej. Dosć obskurna buda, ale obiecująco wypełniona po brzegi...Mam nadzieję, że jeszcze tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Antykwariaty 23.08.02, 10:19 Gość portalu: fildmarszalka napisał(a): > Mozecie mi polecic jakis antykwariat w Warszawie? Ja zagladam do > antykwariatow na Hozej i Wilczej, polecam. > Magda Polecam jeszcze antykwariat "Tom" na Żelaznej (bliżej Alei Solidarności). W wątku o Michale Choromańskim znajdziesz dokładny adres. Antykwariat na Hożej znam, a w którym miejscu jest ten na Wilczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fildmarszalka Re: Antykwariaty IP: *.pl 23.08.02, 10:55 hania_76 napisała: > Antykwariat na Hożej znam, a w którym miejscu jest ten na Wilczej? Czesc Wilczej tuz blizej Marszalkowskiej, idac od strony Kruczej. Anykwariat jest w bramie. Bardzo "klimatyczne" miejsce w porownaniu z tym na Hozej, ale zdaje sie odbrobine drozsze. Odpowiedz Link Zgłoś