majaodgucia 26.10.05, 17:16 Piszę pracę magisterską o twórczości owego pana.Będę wdzięczna za wszelakie opinie na temat jego książek oraz za wszelkie informacje o jego pisarstwie.Skończyły mi się pomysły... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada08 Re: Piot Siemion 26.10.05, 18:07 Czytałam tylko "Niskie łąki", bez specjalnego entuzjazmu zresztą. Dosyć mi się podobał początek, te polskie sekwencje, ale im dalej tym gorzej. Mam gdzieś w domu tę książkę, ale nie chce mi się do niej sięgnąć by napisać dlaczego właściwie bardziej mi się NIE podobała niż podobała. Podobnie jak i Tobie (takie mam wrażenie) nie chce się już właściwie pisać pracy magisterskiej o tym autorze :-) Wygląda na to, że obie - Ty i ja - jesteśmy jednakowo znudzone (może zresztą niesłusznie :-)) To tyle co mogę Ci powiedzieć, pozostaje liczyć na innych forumowiczów, którzy napiszą coś mądrzejszego niz ja napisałam :-) Byleby to co napiszą nie było lepsze od Twojej pracy, bo będziesz w kłopocie :-) Pozdr. a. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Piot Siemion 26.10.05, 18:22 Napisal "Zapuszczone laki" i "Stepy wykoszone". Zieolona okladka, zawartosc pomiedzy dobra- o ile mnie pamiec nie myli. Zdaje sie, ze napisal cos nowego, tez chyba o agroturystyce. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś