Dodaj do ulubionych

POLKA W MADRYCIE !!!

IP: 213.77.27.* 30.11.05, 10:58
.. czy ktoś już miał okazję kupić???
Od dzisiaj w sprzedaży :))
Obserwuj wątek
    • Gość: j Re: POLKA W MADRYCIE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 19:37
      Hej ,ponoc pelen naklad bedzie w przyszlym tygodniu:))teraz jest tylko w kilku
      miejscach.pozdrowionka
      • ilovefashiontv Re: POLKA W MADRYCIE !!! 04.12.05, 15:54
        Boziu, broń nas przed tą Polką, ja się boję, że rok w rok będą kontynuacje. Na
        minione święta dostałam Polkę w Londynie i był to tak nietrafiony prezent, że aż
        płakałam, czytając.
        • Gość: ania Re: POLKA W MADRYCIE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 15:35
          Beznadziejnie glupi Twoj komentarz,ta kobieta fantastycznie pisze! A Ty wracaj
          do nudnych romansidel!
          • Gość: anka Re: POLKA W MADRYCIE !!! IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 28.12.05, 16:56
            A o czym ta ksiazka? Jak sie nazywa autorka?
            • nchyb Re: POLKA W MADRYCIE !!! 28.12.05, 17:06
              > Jak sie nazywa autorka
              Justyna Tomańska
              www.ksiazki.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=3464&Itemid=41
              • Gość: nov/ilovefashiontv Re: POLKA W MADRYCIE !!! IP: *.pasztet / *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 19:08
                Droga Aniu,
                o gustach, jak wiadomo, się nie dyskutuje. Więc bardzo proszę mnie nie obrażać i
                wracać do czytania Bravo Girl i Dziewczyny. Każdy lubi to, co lubi oraz każdemu
                według zasług, hrhrhr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka