Gość: Robo IP: *.ptvk.pl 01.12.05, 10:21 Wokół świąteczny nastrój,cisza,spokój,masz czas co polecacie? Nie chodzi o to żeby całe święta spędzić na czytaniu, tylko choć na chwilę oderwać się od codzienności. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margo1985 Re: Coś fajnego na święta 01.12.05, 10:41 ja w święta chcę poznac nowych ludzi, pojechać do jakiejś miejscowości, w której jeszcze nie byłam, napisać trochę nowych wierszy albo ciekawe opowiadanko,nauczyc sie kolędy - pośpiewac z kumplami, pospotykac sie ze starymi znajomymi, pójść do kina na jakis świateczny film itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robo Re: Coś fajnego na święta IP: *.ptvk.pl 01.12.05, 12:54 Do kina? W święta? To chyba nie najleprzy pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Coś fajnego na święta 01.12.05, 19:58 Trochę mało czasu w tym roku na to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ichaaaaaaaa Re: Coś fajnego na święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 10:42 Wlasnie w Merlinie zobaczyłam zapowiedz nowej książki Wołoszańskiego. Od jutra można już kupić. Jestem pewna, ze dzięki niej oderwiesz się od rzeczywistości(o ile lubisz ksiązki Wołoszańskiego). Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Coś fajnego na święta 01.12.05, 13:24 też szukam, i nie wiem jeszcze co kupię. Święta, zatem dobrze nie tylko zwykłą prozę, ale odświętną. Trzeba się wybrać do księgarni, poszukać, poszperać, och jaka radość. I to nie tylko nowości, ale to co się przeoczyło, albo odłożyło na potem. Koniecznie do takiej, gdzie gromadzone są też książki, stare serie, stare wydania. Sama radość. Święta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Coś fajnego na święta IP: 212.244.242.* 02.12.05, 10:40 A może Pierścień Rybaka???.....to życie i historia a nie sensacja i fantastyka!!!...POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
knura Re: Coś fajnego na święta 03.12.05, 15:42 Polecam książkę "Gejsza. Świat japońskiej tradycji, elegancji i sztuki" - John Gallagher. Czyli już wiecie co dostane na gwiazdkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mstu2 Re: Coś fajnego na święta 04.12.05, 17:08 A ja polecam książkę o warszawskich gejszach, czyli "Dziewczyny" Stanisławczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starucha Re: Coś fajnego na święta IP: 142.21.5.* 05.12.05, 00:45 Poszukiwanie przodkow. Genealogia dla kazdego. Nie do czytania od dechy do dechy, ale na pewno podziala dodatnio na rozmowy rodzinno-historyczne przy wigilijnym stole i pod choinka. Zdecydowanie swiateczna ksiazka! Ma ja Merlin oraz sklep internetowy PIW (wydawca). www.piw.pl Odpowiedz Link Zgłoś