gocha.84 13.12.05, 23:59 Hej. Jestem ostatnio bardzo zafascynowana Marquezem. Jaka jest Wasza ulubiona książka napisana przez niego? Może jakiejś jeszcze nie znam, wiec chetnie poznam :] Piszcie swoje typy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Staszek Re: ULUBIONA KSIĄŻKA MARQUEZA IP: *.aster.pl 14.12.05, 00:00 Sto Lat Samotności Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: ULUBIONA KSIĄŻKA MARQUEZA 14.12.05, 00:09 gocha.84 napisała: Może jakiejś jeszcze nie znam, wiec chetnie > poznam :] prosze bardzo Sto lat samotności Zła godzina Nie ma kto pisać do pułkownika Jesień patriarchy Opowieść rozbitka Kronika zapowiedzianej śmierci Generał w labiryncie Miłość w czasach zarazy Raport z pewnego porwania Morze utraconych opowiadań i inne felietony "Dialog lustra", "Szarańcza", "O miłości i innych demonach" "Niewarygodna i smutna historia niewinnej Erendiry i jej niegodziwej babki" "Tubal-Kain wykuwa gwiazdę" "Nataniel składa wizytę" "Mężczyzna przychodzi w deszczu" Dwanaście opowiadań tułaczych Skandal stulecia i inne felietony Rzecz o mych smutnych dziwkach Bardzo stary pan z olbrzymimi skrzydłami Na fałszywych papierach w Chile Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Zabo 14.12.05, 00:12 niech Żaba lepiej rozwieje moje podejrzenia i wątpliwości w wątku o nicku, zanim Admin skasuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: ULUBIONA KSIĄŻKA MARQUEZA 14.12.05, 08:03 moja ulubiona: Sto lat samotności a zaraz potem: Miłość w czasach zarazy. Mam tez nieulubioną, w sumie chyba nawet dwie: Generał w labiryncie i Nie ma kto pisać do pułkownika- tę drugą skończyłam tylko dlatego, że pociąg ekspresowy relacji Poznań-Lublin jedzie tak strasznie długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tunka Re: ULUBIONA KSIĄŻKA MARQUEZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 17:15 Miłość w czasach zarazy Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudestus0700 Re: ULUBIONA KSIĄŻKA MARQUEZA IP: *.media4.pl 17.12.05, 16:30 A mnie po genialnych 100 latach samotności wkręcił tylko jakiś zbiór opowiadań. Reszta mnie nuży.I w sumie żałuję... Odpowiedz Link Zgłoś
strasnazaba Re: ULUBIONA KSIĄŻKA MARQUEZA 17.12.05, 18:17 "Jesien patriarchy", zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś