Dodaj do ulubionych

kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni?

IP: *.orange.pl 13.01.06, 14:28
Często zaglądam na forum "książki" i są tutaj osoby, z których zdaniem sie
liczę, ponieważ nie raz polecili mi coś dobrego lub odradzili coś złego.
Cenię meteorah, osobę bez krzty złosliwości, ale za to bardzo oczytaną i
słuzaca pomocą. Często równiez zdanie kawy malinowej zgodne jest z moim. A
drażni mnie Gamoń, który próbuje się wyróżnić, ale coś mu nie wychodzi, a
jego wypowiedzi przypominają sądy chłopca z podstawówki (nie obrażajac
nikogo). Pozdrawiam! A jeśli ktoś powie, że to wątek nie na temat, to sie nie
zgadzam, bo dzięki niemu nowi Forumowicze dowiedzą się, na kogo uważać, a
kogo rad warto słuchać:)
Obserwuj wątek
    • Gość: rosomak Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? IP: 82.160.104.* 13.01.06, 14:31
      kocham Jaaa !!!
      • Gość: sutekh1 Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? IP: 212.87.225.* 13.01.06, 14:39
        a to dobry wątek!!! wiedziałem że taki powstanie.
        jedna tylko osoba : braineater, osobowość której nie da się wytrzymać jeśli
        chodzi o możliwości stylistyczne, spektrum wiedzowe i wiele innych.
        w kilku słówkach potrafi zawrzeć bardzo pociągającą myśl.
        zdanka1 też ma coś czego innym brakuje.
        ben-oni, ydorius - klasa wyższa. fascynaci i psychopaci, takich trzeba tylko
        kochać. jest jeszcze staua i był dr.krisk - b. ciekawa postać zaniknieta
        niestety. iw wiele innych wpisowaczy, którzy nie maja tu kont albo ich ników
        nie pamiętam.

a co ja mogę wzbudzać w was, drodzy forumowicze?
        • formaprzetrwalnikowa Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 15:07
          zaintrygowanie - skad Twoj nick?
          ;)

ps. a wlasciwie: na temat: kojarze dr. krisk'a , lubilam go czytac, szkoda, ze
          zaniknal.
          cenie wypowiedzi braineatera, ben-oni, ydoriusa, ,kawki, kawy, stau'ej.
          zabe lubie szczegolnie za ciety jezyk.
          twoje watki lubie- intrygujace i troche nawet prowokujace (prowokacyjne? ;-))
          No i siebie lubie, rzecz jasna.
          ;)

ps. czy ja mam wrazenie, ze to watek wymierzone szczegolnie przeciwko komus (i
          przypadkiem znow przeciwko zabie) czy sie stalam paranoiczna?
          ;)
          • Gość: Aretha Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? IP: *.orange.pl 13.01.06, 15:11
            Nie miałam zamiaru naskakiwać na Żabę, bo ją akurat lubię; jej złośliwośc nie
            jest bezpodstawna, a do tego często jest zabawna
            • zaba_pelagia Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 15:13
              O RANY!
              CZYTAM I NIE WIERZĘ
              ;-)
            • formaprzetrwalnikowa Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 15:14
              to dobrze, to dobrze :]
          • braineater Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 15:13
            a właściwie czemu nie:
            z osób spoza Kamiennego Kręgu (a Kamienny Krąg wie, że jest Kamiennym Kręgiem)
            to oczywiscie gwiazda ukochana, one żaba show, czyli kochana Pelagia, takoż
            wspomniana Jaaa!, niewspomniana nie wiedzieć czemu chiara76, pominięta
            wstydliwym milczeniem autumna, nchyb, zaginiona od dawna clevera (...chlip...)
            i generalnie całe mnóstwo obłednych ludzi, którzy na codzien sa kontrargumentem
            przeciw zarzutowi, że trzeba mieć chyba nasrane w głowie zeby tyle czytać.

Pozdrawiam:)
            • zaba_pelagia Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 15:14
              i gatta, i gatta!
              i ben, i ben!
              • braineater Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 15:17
                ben, gatta, jotka, hajota i kilkanascie innych jeszcze osób, to własnie
                Kamienny Krąg jest:)
                Nienaruszalny fundament tego foruma, bez których wyglądałoby ono jak Forum Kraj
                w godzinach szczytu:)

P:)
                • zaba_pelagia Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 15:20
                  aaaaaa, to ja nieuświadomiona lekko jestem
                  • braineater Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 15:23
                    się żabę uświadomi, a jakby żaba nie była żabą leniwą to już by była żabą
                    świadomą:)
                    • zaba_pelagia Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 15:27
                      drogi kolego,
                      jakbym swojego osobistego narzeczonego słyszała!
                      czy kolega też zamierza zaproponować mi umycie okien ze skutkiem
                      natychmiastowym?
                      • braineater Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 15:31
                        żabo najcudniejsza!
                        A co ja jestem Minister Poltyki Prorodzinnej by boguduchawinną kobiete do mycia
                        okien zmuszać?
                        Okno ma byc w miare przejzyste i do tego w zupełności wystarcza opad
                        atmosferyczny.

• zaba_pelagia Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 15:40
                          minister to by raczej najpierw do produkcji populacji zagonił (okna w przerwie
                          między skurczami)
                          ale doceniam
            • chiara76 do Braineater'a... 14.01.06, 00:41
              braineater napisał:

> a właściwie czemu nie:
              > z osób spoza Kamiennego Kręgu (a Kamienny Krąg wie, że jest Kamiennym
              Kręgiem)
              > to oczywiscie gwiazda ukochana, one żaba show, czyli kochana Pelagia, takoż
              > wspomniana Jaaa!, niewspomniana nie wiedzieć czemu chiara76, pominięta
              > wstydliwym milczeniem autumna, nchyb, zaginiona od dawna clevera
              (...chlip...)
              > i generalnie całe mnóstwo obłednych ludzi, którzy na codzien sa
              kontrargumentem
              >
              > przeciw zarzutowi, że trzeba mieć chyba nasrane w głowie zeby tyle czytać.
              >
              > Pozdrawiam:)
              Wielkie dzięki za pamięć:)
              A nawiasem mówiąc, wysłałabym Ci email z zapytaniem książkowym, więc jeśli
              będziesz tak dobry i Sprawdzisz pocztę, będę wdzięczna;)
          • Gość: Aretha Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? IP: *.orange.pl 13.01.06, 15:33
            pytasz o mój nick?
            • eeela Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 15:35
              Chyba pytala o nick suthekha 1
              (czy jak tam, przepraszam, jesli przekrecilam)
              • formaprzetrwalnikowa Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 15:47
                tak, sutekha1
                (tez nie wiem, czy dobrze napisalam)
          • sutekh1 Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 16:08
            to mi przypomina lekkie sparanoizowanie
    • eeela Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 14:50
      Często zaglądam na forum "książki" i są tutaj osoby, z których zdaniem sie
      liczę, ponieważ nie raz polecili mi coś dobrego lub odradzili coś złego.
      Cenię meteorah, osobę bez krzty złosliwości, ale za to bardzo oczytaną i
      słuzaca pomocą. Często równiez zdanie kawy malinowej zgodne jest z moim. A
      drażni mnie Gamoń, który próbuje się wyróżnić, ale coś mu nie wychodzi, a
      jego wypowiedzi przypominają sądy chłopca z podstawówki (nie obrażajac
      nikogo). Pozdrawiam! A jeśli ktoś powie, że to wątek nie na temat, to sie nie
      zgadzam, bo dzięki niemu nowi Forumowicze dowiedzą się, na kogo uważać, a
      kogo rad warto słuchać:)

Nowi forumowicze powinni byc w stanie sami sobie wyrobic opinie. Ja, skromnie
      przyznajac, takze bylam nowym forumowiczem, i nie potrzebowalam niczyjej pomocy
      do zajecia wlasnego stanowiska. Watek moim zdaniem wzbudzi niezdrowe dyskusje i
      przepychanki.
      A propos "krzty zlosliwosci", uwazam, ze jest niezbedna. Dodaje dyskusjom
      pikanterii i nie postrzegam jej jako wade.

p.s. czy w mianowniku to jest "krzta"???
      • eeela Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 14:51
        Przepraszam za cytowanie calego postu i nie zaznaczenie tego, ale serwer cos
        szaleje, wylogowuje, nie pokazuje postow, na ktore sie odpowiada, i ogolnie
        dziwne rzeczy sie dzieja :-)
    • braineater o damn 13.01.06, 14:51
      będzie rzeź...
      • sutekh1 Re: o damn 13.01.06, 15:03
        a kto będzie rzeźnikiem?
        • braineater Re: o damn 13.01.06, 15:05
          opinia publiczna. najlepsze narzędzie do usuwania megalomanii:)

• zaba_pelagia Re: o damn 13.01.06, 15:07
            no, to będzie kultowy wątek!
            może już sie sama (megalomańsko) ustawię przed plutonem?
            • formaprzetrwalnikowa Re: o damn 13.01.06, 15:09
              hehe, zabizna - tak se mysle moim malym przetrwalnikowym mozgiem, ze bedzie
              rzez.
              moze sie, zaba schowaj, co? bo na Ciebie sie znow rzuca jakies wyglodniale
              nieortograficzne stwory
              ;)

• eeela Re: o damn 13.01.06, 15:14
                Dlaczego ma sie chowac? Niech sie prowokacyjnie wysunie do przodu. Zrobi sie
                watek idacy w setki postow i po miesiacach bedzie jeszcze co wspominac. Hu ha!
                (Komu by tu przysrac :-PPP)
                • formaprzetrwalnikowa Re: o damn 13.01.06, 15:16
                  i moze nawet znow bedzie link do forum ksiazki na glownej stronie..
                  i moze ludzie bede zagladac..
                  i moze nawet zaczna czytac KSIAZKI??
                  rozmarzylam sie, co?
                  ;)
                  • zaba_pelagia Re: o damn 13.01.06, 15:20
                    mogę się schować - koleżanka mi nagrała I odcinek Collina w koszuli, więc sie
                    będę napawać i przezywać!

PS znaczy, ludzie zaczną czytać nagłowek KSIĄZKI?
                    ;-)
                    • formaprzetrwalnikowa Re: o damn 13.01.06, 15:31
                      zabizna, przeciez nasz naglowek sie pisze Ksiazki a nie KSIAZKI.
                      taka zaba ortodoksografka a takiej prostej roznicy nie widzi.
                      moze zaba do oczologa sie wybrac powinna?
                      ;)
                      • zaba_pelagia Re: o damn 13.01.06, 15:36
                        kochana, wszystkie moje oczka na przylgach i słupkach wytrzeszczone w kierunku
                        Collina
                        nic dziwnego, że umiejętność czytania ze zrozumieniem mnie odbiegła ;-)
                        • formaprzetrwalnikowa Re: o damn 13.01.06, 16:53
                          kto/co to ten Collin?
                          • ben-oni Re: o damn 13.01.06, 19:57
                            > kto/co to ten Collin?

Uważaj, igrasz z żabim ogniem i prowokujesz bezprzykładnie?
                            • zaba_pelagia Re: o damn 13.01.06, 20:03
                              e tam
                              nie tylko żabim
                              Collin w koszuli, droga formo, to hasło sekty wyznającej boskość sceny z
                              serialu BBC "Duma i uprzedzenie", w której pan Darcy (czyli Collin F.) pławi
                              się w białej falbaniastej koszulinie i prezentuje swoje oblepione wdzięki
                              • ben-oni Re: o damn 13.01.06, 20:48
                                W kwestii samej koszuli (bo o męskich powabach, jako entuzjastyczny
                                heteroseksualista mogę mówić tylko z niesmakiem) - i tak nie ma szans z
                                Donaldem Casanovą u Feliniego. Ten to miał falbany; rękawy też; a jakie
                                kalesonki!:))))))))))))))))))))))))
                    • gatta13 Re: o damn 13.01.06, 20:12
                      Żabo... Na co Ci nagrała? Może przypadkiem na coś, co da się włożyć do komputera, jakuś spakować i wysłać na krzynkę do gatty?
              • wujlucio Re: o damn 13.01.06, 19:05
                No ja, który rzuciłem się ongi, jestem "nieortograficzny" :] Nie
                tylko "nieortograficzni" się rzucają :]
    • eeela Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 15:17
      Moje typy na autorytety:
      zaba-pelagia
      braineater
      formaprzetrwalnikowa (w zasadzie to rzadko ja widuje w watkach mnie
      interesujacych, ale jest fajna, ma ciekawego bloga i jest wspoltowarzyszka
      wygnania na obczyznie :-D )
      ben-oni
      no i ja oczywiscie ;-P
      Wiecej osob po nickach nie pamietam.
    • ydorius Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 15:27

A ja sobie cenię tak:
      - Braina oczywiście, bo uważam, że nie jest człowiekiem*
      - zaginioną od dawna jejowannabe, której erudycja porażała mnie prądem
      najczystszym (i wpędzała w kompleksy)
      - reptara, którzy rzadko zagląda, ale dzięki któremu (tak tak!) poznałem w ogóle
      Baricco
      I jeszcze Nu!, noidę, stauę, brocha, darię i kilkanaście innych osób, które mogą
      sie obrazić za to, że ich nie wymieniłem.
      A nie lubię tylko dwóch nicków. Co nie znaczy, że nie czytam ;-)

m,
      .y.

* w najlepszym przypadku jest szóstką ludzi koczującą na zmianę przed ekranem
      komputera

----------------------------------
      What is home without Pinezka's Potted Meat?
      Incomplete.
      wypielęgnowany harmider w duszy
      • formaprzetrwalnikowa Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 15:37
        o, reptar -zapomnialam. to przez niego nakupilam sobie ksiazek Baricco.
        Szkoda, ze mi sie nie spodobaly az tak bardzo
        ;)
      • jejowannabe [Priv] YDORIUSie, masz maila [N/T insight] 19.01.06, 08:22
    • ben-oni Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 15:36
      Nic nie powiem bo znowu naskoczycie na mnie, "że Francuzik, winko i żabie
      udka...". A co ja poradzę, że kocham płazy?

Na drugim biegunie... gamoń? Chyba nie, bo nie jest na tłusto więc się nie
      liczy.
      • zaba_pelagia Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 15:38
        te udka mnie niepokoją...
        • piterek_82 Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 16:11
          Witam!Mimo,że od niedawna jestem na forum chciałbym wskazać moje typy. Do osób,
          których posty/wątki chętnie czytam;które mają dużą wiedzę, erudycją i na które
          można liczyć należą: braineater, ydorios, ben-oni, bdx65,zdanka, kawa malinowa,
          kubissimo,formaprzetrwalnikowa,żaba...I pewnie kilka innych ,których nickow nie
          pamiętam. Dzięki za okazaną pomoc i wskazanie niezłych lektur(ostatnio Marias
          jest moim odkryciem).
          Na drugim biegunie chyba wskazywany wcześniej Gamoń.....
          Pozdro!
        • sutekh1 Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 16:14
          chętnie cię "zjemy", kochanie....

staram sie jak mogę ale nie odpowiem,,,,,,......mój nick jest interekstualny
          ale szukac musicie sami. przerażenie was weźmie jak się natkniecie na pewne
          rzezcy....hehehehehehe
          weźcie pewnego muzyka i pewnego demona...

a i jeszcze jedno (odkryłem odkryłem):
          uroczyście ogłaszam że braineater i zaba_pelagia to małżeństwo tylko nigdy się
          nie przyznają....
          tylko on moze mieć tak wredna żonę

hahahahahahahaha
          • braineater Dementi! 13.01.06, 16:17
            moja zona jest urocza, cudowna, kochana i w ogóle nie szlaja sie po forach.
            A bigamia wirtualna mi nie grozi:P

• Gość: ropuch_Pelagiusz Re: Dementi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 19:42
              ergo - żaba nie jest ani urocza, ani cudowna
              i słusznie - żaba, do garów, ale już!
              • eeela Re: Dementi! 13.01.06, 19:46
                Zaby podobno swietna zupe ogorkowa gotuja :-D
                • zaba_pelagia Re: Dementi! 13.01.06, 19:51
                  ale muszą mieć termosy i nowe tenisówki ;-)
                  • eeela Re: Dementi! 13.01.06, 20:05
                    No tak, i jeszcze by sie przydalo, zeby ktos im przygrywal na saksofonie ;-D
                    • zaba_pelagia Re: Dementi! 13.01.06, 20:08
                      Smok Woody?
                      ;-)
                      • eeela Re: Dementi! 13.01.06, 20:26
                        Prosze, wybacz mi ignorancje - ale dlaczego Woody?
            • kasiulek1976 Re: Dementi! 19.01.06, 00:19
              Oj, a ja zylam nadzieja, ze braineater jest wciaz stanu wolnego....:(

W ten sposob ujawnilam, czyje wpisy lubie czytac najbardziej.
              • mietowe_loczki Re: Dementi! 19.01.06, 09:29
                To się nazywa skuteczny podryw. Na posta.
    • wdeszczurosne Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 16:16
      Nie lubie takich watkow. Znow mam wrazenie, ze trafilam do kacika towarzyskiego
      i kolka wzajemnej adoracji. A przeciez tu o milosc do Ksiazek chodzi, nie o
      wzajemna adoracje. Poza tym pisze tu, czesciej lub rzadziej, tyle nickow i
      beznickowcow, ktorych milo poczytac a nie sposob spamietac. Wiec nie biore
      udzialu w tej paradzie i basta! ;) Spadajcie z takimi watkami na forum
      towarzyskie! ;)
      • sutekh1 Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 16:19
        obyś juz więcej nie urosła ..skazujesz się na niesławę..

eater, nikt nigdy nie pozna prawdy a plotke rozpuścić , cóż za pleasure!
        żegnam sie narazie
        Oscar Wilde
      • eeela Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 16:28
        Bardzo dobrze, ze watek rozwinal sie raczej w tym kierunku, duzo lepiej, niz
        gdyby mial byc - czego sie obawialam - stekiem atakow i wyzwisk. Co do
        beznickowcow, masz oczywiscie slusznego.
      • formaprzetrwalnikowa Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 16:51
        widzisz: jakbys czesciej pisala, tobys byla wymieniona. ;P
        czy ty aby zazdrosna nie jestes?
        ;-)

ps. jak sie nazywa to zboczenie od milosci do ksiazek? librofilia?
        ;)
    • meteorah Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 17:55
      Tu meteorah, osoba "bez krzty złośliwości". Za wyróżnienie ślicznie dziękuję,
      (choć uważam, że niektórym na tym forum do pięt nie dorastam, niemniej miło
      mi) ---
      • eeela Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 19:00
        chyba
        > wszelkie skrajności nie są mile widziane, nawet w Krainie Łagodności, za jaki
        > zawsze uważałam świat książek i ludków z nim związanych...

Zyje w ksiazkowym swiecie od czwartego roku zycia, i jeszcze nie zauwazylam, ze
        to kraina lagodnosci jest, czesto wrecz przeciwnie :-D
        • meteorah Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 19:07
          Dla mnie jest----dlatego uciekam w ten świat przed problemami, przed
          zwyczajnością i dobijającą szarością dnia powszedniego, dlatego gdy mi źle
          zakopuję się w książkach;
          dlatego moim nałogiem jest kupowanie książek, bo są moim lekiem na "całe zło"---
          -choć nie zawsze leczą, ale pomagają mi bardzo. Otaczam sie słowem drukowanym,
          bo często słowo mówione mnie drażni ( dołujące wiadomości etc)
          choć ja żyję w tym świecie dopiero od szóstego roku życia - upsss, dwa lata w
          plecy....
          • eeela Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 19:13
            Niewazne kiedy sie zaczyna, wazne ze sie zaczyna :-)
            Najgorsza katastrofa byla dla mnie poezja mlodoeuropejska w wieku licealnym - od
            tamtej pory nie czytuje poezji; co tez nieodpowiednio do wieku dobrana lektura
            moze nabroic w czlowieczym zyciu! :-D
            • meteorah Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 19:20
              Za poezją nie przepadam również...
              Choć poetyckość w powieściach np. uwielbiam.
              • eeela Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 19:33
                Nie wiem, co rozumiec przez "poetyckosc". Np. za "poetycki" i "gleboko
                filozoficzny" opis muchy lazacej po stole na 3 strony w "NIepokojach wychowanka
                Torlesa", to ja bardzo dziekuje ;-P
                No ale zartuje tylko ;-) Wiem o co chodzi, pod swoj gust, oczywiscie :-)
                • ilovefashiontv Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 13.01.06, 22:24
                  Bardzo sobie cenię Kawę Malinową( ma ktoś pojęcie, gdzie ona?), suthekh- to
                  trochę z nostalgii za dawnymi czasami [kumple kumple ;>], Żaba. Nie lubię siebie
                  bo się mało odzywam.
                  • Gość: gamoń Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? IP: *.chello.pl 13.01.06, 23:06
                    A mnie czemu nikt nie lubi, nie ceni, nie cytuje i nie czytuje..
                  • fal_len Kawa 15.01.06, 00:00
                    Kawa... trochę zajęta jest...czasem jeszcze wpada...:) Pozdrawiam ją gorąco...
                    bo to między innymi dzięki niej...i całemu temu forum...zaczęłam czytać
                    porządne książki :)A co do moich typów:kawa, kubissimo (za wszechstronną
                    wiedzę... pamiętny wątek na forum kina ;)) i wykaże się antypatią - nie lubię
                    kaaarolinki czy jak-jej-tam... która uważa, że jeśli ktoś czyta mniej niż 15
                    książek tygodniowo to nienormalnym jest z pewnością...;] pozdrawiam tych którzy
                    niestety z braku czasu a nie chęci takich norm nie wyrabiają ;)
                    • eeela Re: Kawa 15.01.06, 14:45
                      Mnie mniej przypadla do gustu wypowiedz kaarolinki, ze ksiazka 700stronicowa to
                      nienormalne tomiszcze. Poczulam sie osobiscie urazona, poniewaz czesto czytuje
                      takie :-)
    • Gość: carramba Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? IP: *.ath.cx / *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 13:52
      BRAINEATER wymiata :) Przepadam rowniez za AGNI_ME - w szczegolnosci gdy
      wymienia mysli z pewna nadzwyczaj plodna forumowiczka, ktora drazni mnie
      niezmiernie i ktorej nick tutaj nie padnie, bo po co; i Brocha lubie.
      • Gość: gamoń Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? IP: *.chello.pl 14.01.06, 14:30
        a taki ładny tekst o gyuli krydy'm napisalem w innym watku
        • pampelune Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 14.01.06, 15:35
          Ano rzeczywiście ładny. Mogę Cię trochę lubić na zachętę. A czy był wymieniany
          wqrwiony? Cenię.
    • marquis J'aime Pelagia :) 15.01.06, 02:32
      Moją faworyt(k)ą jest Żaba Pelagia.

--
      pada...ło ;)
    • mietowe_loczki Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 15.01.06, 09:43
      A ja najbardziej lubię panchovillę w otoczce cynizmu i pozornego tumiwisizmu,
      pogromcę snobów i wiecznego prześmiewcę:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=7369373&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=6331206&a=7412397
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=6331206&a=7412719
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=7419643&a=7430134
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=7883535&a=7897729
      niespodziewana wizyta:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=9258562&a=9320150
      z miłości do człekokształtnych:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=10652829&a=10663656
      Szkoda, że nie przychodzi, bo od dawna wieje tu nudą.
      • braineater Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 15.01.06, 15:15
        Co fakt to fakt. Od długiego czasu go nie było a szkoda:)

• agni_me Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 15.01.06, 16:31
        mię :)
    • agni_me Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 15.01.06, 16:29
      Cenię ludzi dobrze piszących o książkach, wyraźnym stylem wypowiedzi,
      kontrowersyjnych. Takich, którzy prowokują dyskusję, którzy rozmawiają za
      pomocą argumentów, którzy potrafią stanąć sami przeciw tłumowi i nie boją się
      śmieszności. Można się z nimi nie zgadzać, można nie lubić, ale czyta się każdą
      ich wypowiedź i odpowiada się na nią choćby w myślach. Takich osób jest tu
      kilka zaledwie i w dodatku nie mają potrzeby pisać w każdym wątku i na każdy
      temat. – co odbija się na jakości forum, bo to oni tworzą jakość.

Osoby pisujące ciągle i których wypowiedzi, choćby najdowcipniejsze, mieszczą
      się w trzech tematach: skorzystaj ze słownika, sprawdź w wyszukiwarce
      (zamiennie - to już setny wątek na ten temat) i wszystko warto czytać, oraz
      ich adwersarze, tworzą jedynie folklor forum.

Wybory miss naszej kolonii bawią mnie tak sobie. Mam wrażenie, że udaje mi się
      sympatie, podziw czy szacunek pokazać w mniej spektakularny sposób lub w
      mniejszym gronie.
      • dedukcja_watsonie Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 15.01.06, 17:35
        jestem wierna fanka ( niestety jak dotad glownie bierna ) ale ten watek
        zmobilizowal mnie do zarejestrowania sie w koncu w portalu :)
        jasne, ze sa forumowicze, za ktorymi przepadam i tacy ktorzy mnie od czasu do
        czasu irytuja - ale przede wszystkim ufam wam w kwestii ksiazek!
        • makusia_p Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 15.01.06, 17:57
          Wiele cenionych przeze mnie nicków już tu wymieniono, ale zabrakło wśród nich -
          Hrabalka,
          pozdrawiam :)
          • Gość: tyda cenię IWKĘ I METEORAH IP: *.orange.pl 16.01.06, 17:13
            • Gość: mondieu Re: cenię IWKĘ I METEORAH IP: *.chello.pl 16.01.06, 18:25
              Iwkę? to przecież forumowa blondynka.
              • monikate mondieu... 16.01.06, 20:51
                Absolutnie nie masz racji!
    • kardiolog Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? 16.01.06, 19:18
      Pamietam rozmowy z jednym z forumowiczow o ksiazkach m.in.: Witkacego,
      Szczypiorskiego, Tyrmanda itd. Szalenie cenilem jego wypowiedzi odnosnie
      przeczytanych utworow. Barwnie opisywal, czesto z duza dawka dobrego humoru.

Wiele czytam wpisow z tego forum, niekiedy odnosze wrazenie, ze widuje tamtego
      czlowika z wileka pasja i miloscia do ksiazek. Malo jest juz takich osob...

kardiolog
    • another_story Moim zdankiem - Zdanka ;) 16.01.06, 19:19
      Za tak zwany całokształt.
      • Gość: Zdanka Re: Moim zdankiem - Zdanka ;) IP: *.4web.pl 16.01.06, 19:32
        Wow...ale ja Cię w całokształcie drażnię czy przydaję się do czegoś?:)

PS. ale wąteczek dla podbudowania ego, robaczki sobie wymysliły:P
        • Gość: tyda Re: mondieu... IP: *.orange.pl 16.01.06, 21:13
          Nie zgadzam się z Toba , mondieu. Wg mnie Iwka to bardzo oczytana i
          inteligentna, a do tego kulturalna osoba,z której zdaniem bardzo sie liczę
          • sutekh1 Re: mondieu... 17.01.06, 17:47
            od razu robaczki...demony tez się znajdą.. tak jak zdanka, hehe
            :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • another_story Re: Moim zdankiem - Zdanka ;) 17.01.06, 20:54
          > Wow...ale ja Cię w całokształcie drażnię czy przydaję się do czegoś?:)

Ty mi w całokształcie imponujesz :).
    • Gość: umbra Re: kogo z forumowiczów cenicie a kto was drażni? IP: *.e-wro.net.pl 17.01.06, 18:03
      za "normalność" kawa_malinowa, żaba, kubissimo i wielu innych, których nie
      wymienię, bo czasu nie mam;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka