Gość: Rosemary17 IP: *.rcb.vectranet.pl / 82.160.7.* 23.01.06, 15:32 Mam do was jedną małą prośbę...mianowicie zblizaja sie ferie...prosze o polecenie jakichs fajnych i ciekawych książek w sam raz na zimowe wieczory...Czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: Polecajcie...:) 23.01.06, 15:35 Na zimowe, długie wieczory to najlepiej coś grubego :-) W dodatku rozgrzewającego serce. Może coś Jan Karon? Np. W moim Mitford... I inne: www.merlin.com.pl/frontend/search/1?q=jan+karon&gdzieSzuk=fraza&oferta=O&dzial=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uooooo Re: Polecajcie...:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 15:37 Niedługo będzie nowy Harry Potter. Poza tym wydawnictwo WAB wydało właśnie nowa książkę Ireny Matuszkiewicz. A może wolisz coiś zwiążanego z historią? To w takim razie nowa skiążka B. Wołoszańskiego. Dla dzieci? To nowy Mikołajek. Własciwie to nie wiem, co polecić, bo nie piszesz co lubisz. Chyba nie oczekujesz, ze wymienię WSZYSTKIE moim zdaniem warte przeczytania książki? Byłyby ich setki. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosemary17 Re: Polecajcie...:) IP: *.rcb.vectranet.pl / 82.160.7.* 23.01.06, 15:40 Dziekuje za rade:) Lubie przygodowki, ale takze i romansidla nie pozbawione odrobiny inteligencji...:) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Polecajcie...:) 23.01.06, 15:44 > Lubie przygodowki, ale takze i romansidla nie pozbawione > odrobiny inteligencji...:) To może Halina Popławska? Np.: W przyćmionym świetle, Cień dłuższego ramineia, Klawikord i róża... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uooooooo Re: Polecajcie...:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 15:46 Przygodowych nie czytam, więc Ci nic nie polecę. Inteligentny romans... Też nic nie przychodzi mi do głowy (choć czasem czytam:) ), ale jak coś wymyślę, to na pewno napiszę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosemary17 Re: Polecajcie...:) IP: *.rcb.vectranet.pl / 82.160.7.* 23.01.06, 16:22 Bardzo dziekuje za wszystkie propzycje:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suleka Re: Polecajcie...:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.01.06, 16:28 Dickens. "Klub Pickwicka" albo "Wielkie nadzieje" A.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Polecajcie...:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 10:32 Piłat - Magda Szabo. Koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś