keejt1 23.01.06, 15:36 polecam książke Harlana Coben'a :" Nie mów nikomu" Moze nie jest to typowy kryminał ale czyta się ją przyjemnie...:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Harlan Coben 23.01.06, 15:40 Keejt1, jeżeli spodobał Ci się Harlan Coben, może znajdziesz coś dla siebie na specjalnym, cobenowym forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20803 Odpowiedz Link Zgłoś
keejt1 Re: Harlan Coben 23.01.06, 15:47 Nchyb dzieki serdeczne:):):) buźka dla Ciebie :* Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Harlan Coben 23.01.06, 15:59 Keejt1, dla mnie przed laty "Nie mów nikomu" to tez było odkrycie, już żaden inny Coben tak wielkiego wrażenia na mnie nie zrobił, ale z chęcią sięgam po nowe tomy. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunka Re: kryminały...:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 10:12 mnie rowniez pogobała sie ta ksiazka:):):) i pomyslec,że na ostatniej str dopiero wszysciutko sie wyjasniło.....gorąco polecam na długie zimowe wieczory, przy kominku z ciepła herbatka.... Odpowiedz Link Zgłoś
ceboolka Re: kryminały...:) 26.01.06, 11:55 Zachecona ta rozmowa zakupilam wczoraj wieczorem ''Nie mow nikomu'' i zatopilam sie w tajemnice. Juz nie moge sie doczekac wieczora, kiedy znow sie w nia zaglebie. pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: kryminały...:) 26.01.06, 12:00 ze swej strony pozwolę sobie polecić również Śpiącą królewnę Margolina. Dla mnie na podobnym poziomie i też stanowiła odkrycie Margolina. Nie mogłam się oderwać i wściekałam na tych, co przerywali czytanie: www.merlin.com.pl/frontend/towar/406706 A zainteresowanych kryminałami samymi w sobie zapraszam na forum takim własnie książkom poświęconym: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33434 Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarolinkaa Re: kryminały...:) 26.01.06, 12:59 Margolin jest the best!!!-ja nie dospałam dzisija bo musiałam skonczyc jego ksiazke... Odpowiedz Link Zgłoś
ceboolka Re: kryminały...:) 26.01.06, 13:56 Dopisuje na swoja liste pt. "Do zdobycia i przeczytania" :) Odpowiedz Link Zgłoś