Gość: Zaba-agata IP: *.gorzow.mm.pl 10.08.06, 18:22 Szukam Zarozumiałości Julii Barett - mogę kupić lub się wymienić. Bardzo mi zależy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.lalka Re: Szukam książki 18.08.06, 21:15 nie wiem nawet z czym to się czyta ale gdybym sama miała szukać takiego czegoś to chyba nie prze forumy różne ale raczej google albo insze mądre szukaczki. powodzenia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba-agata Re: Szukam książki IP: *.gorzow.mm.pl 20.08.06, 08:40 Taka mądra to ja jestem, jakby było gdziekolwiek, to bym szanownym forumowiczowm głowu nie zawracała. Nie ma tej ksiązki nigdzie. Nie zdążyłam wyli cytować na Allegrow, więc forum zakręconych czytaczy jest ostatnią deską ratunku. Odpowiedz Link Zgłoś
danab71 Re: Szukam książki 20.08.06, 09:56 Być może uda mi się "zdobyć" tą książkę - napisz do mnie na @... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba-agata Re: Szukam książki IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.08.06, 12:06 Podaj proszę kontakt, będę wdzięczna zaba-agata Odpowiedz Link Zgłoś