agatta7 13.10.06, 13:25 Macie takie? Ja od lat poszukuję "Drogi donikąd" Szcześniaka i Szoty :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ben-oni Re: Książki niedostępne a nadal pilnie poszukiwan 13.10.06, 13:33 "Rzemiosło życia" (taki chyba był polski tytuł) Cesare Pavese. Odpowiedz Link Zgłoś
agatta7 Re: Książki niedostępne a nadal pilnie poszukiwan 13.10.06, 13:37 Czytałam kiedyś jego "Plażę" (zdaje się?) tylko dlatego, że był włóczęgą i popełnił samobójstwo. Ach, ta młodość durna i chmurna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Książki niedostępne a nadal pilnie poszukiwan IP: *.aster.pl 13.10.06, 15:31 allegro.pl/item133720996_cesare_pavese_rzemioslo_zycia_.html allegro.pl/item133883841_pavese_cesare_rzemioslo_zycia.html Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Książki niedostępne a nadal pilnie poszukiwan 21.10.06, 10:05 Nie kupuję niczego przez komputer.:) Stary jestem i wolę widzieć sprzedajacego.:) Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Książki niedostępne a nadal pilnie poszukiwan 13.10.06, 14:37 "Pan raczy żartować, panie Feynman!" tegoż Richarda Feynmana. Stale brak. Odpowiedz Link Zgłoś
ewma Re: Książki niedostępne a nadal pilnie poszukiwan 13.10.06, 14:44 "Obietnica dla Nadii" Odpowiedz Link Zgłoś
kung_fu_plaster Re: Książki niedostępne a nadal pilnie poszukiwan 21.10.06, 00:35 > "Pan raczy żartować, panie Feynman!" tegoż Richarda Feynmana. Stale brak. Rzeczywiście to niezła rzecz (ale druga część - "A co ciebie obchodzi, co myślą inni?" - jest już trochę słabsza). Czytałem w liceum. Poprawia nastrój. Odpowiedz Link Zgłoś
zofia_7 Re: Książki niedostępne a nadal pilnie poszukiwan 21.10.06, 06:50 ja nie mogę nigdzie dostać książek Jana Długosza - "Flirt z Czarną Panią" i "Wywiad z Yeti" :( Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik.z.wyboru Re:Książki niedostępne a nadal pilnie poszukiwane 13.11.06, 23:51 martolka: > "Pan raczy żartować, panie Feynman!" tegoż Richarda Feynmana. Stale brak. www.esensja.pl/ksiazka/ksiazki/obiekt.html?rodzaj_obiektu=2&idobiektu=1438 ----- wystarczy ruszyć się Odpowiedz Link Zgłoś
przewodnikpokrakowie Re: Książki niedostępne a nadal pilnie poszukiwan 21.10.06, 11:55 Carlo Levi - "Chrystus zatrzymał się w Eboli". Jakoś tak ze 20 lat szukam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rastadam Re: Książki niedostępne a nadal pilnie poszukiwan IP: *.crowley.pl 21.10.06, 12:21 > Carlo Levi - "Chrystus zatrzymał się w Eboli". > Jakoś tak ze 20 lat szukam :) Też tego szukałem (co prawda nie 20, a 2 lata), ale znalazłem. Jeśli jesteś z Warszawy to wal do biblioteki na Białobrzeskiej - tam to mają. Zapisz się nawet tylko po tę książkę (karta chyba 2 zł kosztuje). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rastadam Re: Książki niedostępne a nadal pilnie poszukiwan IP: *.crowley.pl 21.10.06, 12:23 Teraz dopiero zobaczyłem Twój nick, który wskazuje na to, że raczej z Warszawy nie jesteś. A może jednak? Odpowiedz Link Zgłoś
przewodnikpokrakowie Re: Książki niedostępne a nadal pilnie poszukiwan 21.10.06, 13:52 No jednak nie z Warszawy :) w dodatku pożyczenie książki sprawy nie rozwiązuje, nie chcę jej jeno przeczytać, chcę ją MIEĆ również w tłumaczeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: Książki niedostępne a nadal pilnie poszukiwan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 17:01 huelle Inne historie - bezskutecznie poszukiwane w wydawnictwie, księgarniach, bibliotkeach, allegro i forum... Odpowiedz Link Zgłoś
studentka211 Huelle Inne historie 22.10.06, 01:28 allegro.pl/item136151333_huelle_inne_historie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: Huelle Inne historie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 12:11 dzięki, nie zauważyłam, a bardzo czsto zaglądam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Huelle Inne historie IP: *.CNet.Gawex.PL 22.10.06, 14:59 F. Barclay - "Jane". Zaginęła pożyczona, a MUSZĘ oddać... Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik.z.wyboru Re: Książki niedostępne a nadal pilnie poszukiwane 05.01.07, 15:57 Mirkowicz Tomasz "Lekcja geografii" ----- wystarczy ruszyć się Odpowiedz Link Zgłoś
malgga Re: Książki niedostępne a nadal pilnie poszukiwan 05.01.07, 17:27 Ja szukam książki "Dzieje moje własne" autorstwa Wirydianny Fiszerowej i to wydania z 1998 roku, które ukazało się w wydawnictwie "Świat Książki". W ogóle zauważyłam, że znalezienie książek wydanych po 1990 roku, których nakłady już się wyczerpały, graniczy z cudem. Na tradycyjne antykwariaty nie można liczyć w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla.londyn Re: Książki niedostępne a nadal pilnie poszukiwan 05.01.07, 19:27 "Architekt arki" Jerzy Pelc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Zgadzam sie.Oba cytaty sa kompletnie wyrwane z kontekstu,przy czym ten drugi nawet bardziej." Autor: the_dzidka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mol.ksiazkowy Re: Książki niedostępne a nadal pilnie poszukiwan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 01:16 Architekta Arki to napisał, szanowna Pani, Jan Walc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimbla.londyn Re: Książki niedostępne a nadal pilnie poszukiwan IP: *.range81-129.btcentralplus.com 06.01.07, 09:00 Hmm... To sie nie dziwie dlaczego nie moglam znalezc ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleszko Re: Książki niedostępne a nadal pilnie poszukiwan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 00:32 koniak i daktyle Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Książki niedostępne a nadal pilnie poszukiwan 06.01.07, 00:39 chcialabym zlokalizować "Smierć i niesmiertelnośc" Baumana Odpowiedz Link Zgłoś