Gość: zsolarowana IP: *.tk.poznan.pl / 192.168.1.* 01.04.03, 09:53 Czy napisaliście jakąś Książke o MIŁOŚCI??? Jeżeli tak zapraszam do zamieszczenia fragmentu tutaj, dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xanatos Re: To jest moja własna książka o miłości... :) IP: 213.17.170.* 01.04.03, 10:13 Stalowa brama z piekła rodem Jest za nią świątynia skuta lodem Demony przed nią cicho warują Wstają gdy tylko wędrowca czują Wielu padło przed tymi wrotami Przeszyci ich zimnymi grotami Obok jeziorko z krwi miłości Pod ziemią trupów bieleją kości Tylko aniołek mógł je otworzyć Wielki, piękny klucz do bramy włożyć Demony padły przed jej obliczem Była na nich pięknym, bożym biczem Była prawdziwym anielskim cudem Lecz to opisać jest moim trudem Jej oczy tak pięknym blaskiem jaśniały Jej usta blade cudownie wołały Słyszawszy jej głos brama stalowa Do otwarcia była już prawie gotowa Pchnęła ją swoją malutką ręką Wrota jęknęły z wielką męką W głębi ołtarz pięknie zdobiony Ze szczerego złota wyrzeźbiony Wyglądał jak serce jaśniejące Wielką ciemność świątyni mącące Podeszła wolno do światła tego Źródełka czucia mego małego Położyła dłonie na mej duszy Słyszałem jak gruby lód się kruszy Zajaśniała ma świątynia cała Rozjaśniła ją jej postać mała Twą sprawką jest odzyskanie siły Dziękuję ci aniele mój miły Potem odeszła cicho jak przyszła Przed bramę mej duszy wolno wyszła Odeszła ode mnie moja miła Lecz całą siebie mi zostawiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zsolarowana To twoja własna? Hm IP: *.tk.poznan.pl / 192.168.1.* 01.04.03, 10:19 Dobre .dobre...naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: To twoja własna? Hm IP: 213.17.170.* 01.04.03, 10:22 Gość portalu: zsolarowana napisał(a): > Dobre .dobre...naprawde Bo z serca :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zsolarowana Co Ty nie powiesz? IP: *.tk.poznan.pl / 192.168.1.* 01.04.03, 10:30 Wiem ze z serca , ale miałes cos napisac o moim wierszu i co? Nic nie mam na poscie , ale to nic dobrze ze chociaz tu weszles, i za to Ci wielkie dzieki. Pozdrawiam Cie i zaraz mykam na sparwdzianik bo jestem w szkole i mam sprawdzian z lini dzierżawionych, trasowaniahybrydowego oraz topologii sieci wan. Pozdtawiam Cie jeszcze raz i wszystkich tych którzy tu zajrza.... zsolarowana pełna podziwu dla wszystkich "I am a child of the sun who shining like a star, and ewerything is possible because I am in Matrix , and Matrix has got You!" Follow the white rabbit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Co Ty nie powiesz? IP: 213.17.170.* 01.04.03, 10:40 Gość portalu: zsolarowana napisał(a): > Wiem ze z serca , ale miałes cos napisac o moim wierszu i co? Nic nie mam na > poscie , ale to nic dobrze ze chociaz tu weszles, i za to Ci wielkie dzieki. > Pozdrawiam Cie i zaraz mykam na sparwdzianik bo jestem w szkole i mam > sprawdzian z lini dzierżawionych, trasowaniahybrydowego oraz topologii sieci > wan. > Pozdtawiam Cie jeszcze raz i wszystkich tych którzy tu zajrza.... > zsolarowana pełna podziwu dla wszystkich > "I am a child of the sun who shining like a star, and ewerything is possible > because I am in Matrix , and Matrix has got You!" > Follow the white rabbit Ja nie oceniam wierszy, bo ocenianie ich to bzdura tak naprawdę. Tego sprawdzianu to bym raczej nie napisał... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zsolarowana Ja napisałam IP: *.tk.poznan.pl / 192.168.1.* 03.04.03, 10:02 Ja napisałam i całkiem nieźle mi poszło, a tak w ogóle To Ile Ty masz lat?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Ja napisałam IP: 213.17.170.* 03.04.03, 10:29 Gość portalu: zsolarowana napisał(a): > Ja napisałam i całkiem nieźle mi poszło, a tak w ogóle To Ile Ty masz lat?? Jestem starszy niż Alpy... Mam 24. A co chcesz mnie poderwać? Za stary dla Ciebie jestem :))) No nie obrazaj się... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zsolarowana Jaki tam stary IP: *.tk.poznan.pl / 192.168.1.* 03.04.03, 10:31 Jaki tam stary, mam znajomych w twoim wieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jaki tam stary IP: 213.17.170.* 03.04.03, 10:35 Gość portalu: zsolarowana napisał(a): > Jaki tam stary, mam znajomych w twoim wieku Matkę i ojca? Dobra, dobra... już przestaję się zgrywać, bo się zgram :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Własne książki o miłości.... IP: 213.17.170.* 03.04.03, 10:46 No i obraziła się na starego dziada... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zsolarowana nie obraziłam sie IP: *.tk.poznan.pl / 192.168.1.* 03.04.03, 10:50 nie obraziłam sie ale mialam spr z technologii inf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: nie obraziłam sie IP: 213.17.170.* 03.04.03, 10:54 Gość portalu: zsolarowana napisał(a): > nie obraziłam sie ale mialam spr z technologii inf Technik z Ciebie. To się chwali. Ze mnie żaden technik nie jest... Nawet nie wiem co to ten Windows, czy jakoś tak :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zsolarowana mykam IP: *.tk.poznan.pl / 192.168.1.* 03.04.03, 11:23 napisze coś w sobote bo jutro nie mam czasu .W sobote o 7 bede obecna duchem i cialem na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: mykam IP: 213.17.170.* 03.04.03, 11:32 Gość portalu: zsolarowana napisał(a): > napisze coś w sobote bo jutro nie mam czasu .W sobote o 7 bede obecna duchem i > cialem na forum Mykaj mała :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zsolarowana Już mykłam i jestem IP: *.tk.poznan.pl / 192.168.1.* 05.04.03, 07:25 Juz jestem Xanatos where are you???? Odpowiedz Link Zgłoś