melanana Re: Jakie książki... 30.12.06, 19:18 A ja dostałam molekuły emocji Wisniewskiego. Od razu pochłonęłam. Podobało mi się... Odpowiedz Link Zgłoś
fragmentaryczny Re: Jakie książki... 31.12.06, 00:22 -"Sekret Freuda" -"Cień wiatru" -"Niedostępny świat, podróż w głąb umysłu" -"Współczesne subkultury" i jeszcze parę innych :) Odpowiedz Link Zgłoś
rixa Re: Jakie książki... 31.12.06, 11:26 Pod choinkę co innego, ale na klasowe Mikołajki koleżanka kupiła mi "córkę Boga", swietne... Lubię takie heretyckie książki;) Odpowiedz Link Zgłoś
rixa Re: Jakie książki... 31.12.06, 11:27 Aha, w listopadzie miałam imieniny i dostałam Lux Perpetua, też fajne, no i długo na to czekałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała_ja Re: Jakie książki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 21:46 "O pięknie" Smith, "Madame" Libery i "Historię pana Sommera" Suskinda. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia.wie Re: Jakie książki... 02.01.07, 15:38 Bill Clinton Moje życie - obiecuje ze jak przeczytam to bendem prezydentem! Odpowiedz Link Zgłoś
hermionagranger5 Re: Jakie książki... 03.01.07, 02:02 Miasto spadających aniołów - Johna Berendta. Od Mamy Odpowiedz Link Zgłoś
star105 Re: Jakie książki... 03.01.07, 17:54 "Dwoje biednych Rumunów mówiących po polsku" Doroty Masłowskiej, "Lalę" Jacka Dehnela, "Świat bez kobiet" Agnieszki Graff, "Diane Arbus Biografia" Patricii Bosworth, "Magiczne oko" Izabeli Filipiak i "Amatorki" Elfriede Jelinek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Jakie książki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 09:11 ,,Świat Magdy M." i ,,Księgę dni", czyli rodzaj kalendarza, w którym zapisuje się rózne ważne wydarzenia, a który potem stanowi świetną pamiątkę;]. Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Jakie książki... 04.01.07, 12:55 "Szkarłatny płatek i biały" Fabera /coś rzadko występował na liście;)/ "Likwidacja" /Kertesz/ "Polka" /Gretkowska/ "Secretum" /Monaldi, Sorti/ "Krew" /E.Quiroga/ u nas w domu średnia liczba książek na osobę to ok. 4 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
natasza101 Re: Jakie książki... 04.01.07, 15:06 Krew czytalam juz dosc dawno temu, ale zapamietalam, ze to wspaniala lektura, plecam. Ja ciesze sie bardzo, bo dostalam prawdziwego kruka, tzn. Pod oslona nieba, poniewaz wydanie polskie kompletnie nieosiagalne, w jezyku hiszpanskim, ale to dla mnie zadna roznica. Bardzo mi na tej ksiazce zalezalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macmilan Re: Jakie książki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 18:56 Ja dostałem "Tesla, promienie śmierci" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h.e.r.m.i.o.n.a Re: Jakie książki... IP: *.man.olsztyn.pl 04.01.07, 20:07 Pachnidło - ta książka po prostu mnie oczarowała, po jej lekturze słowo zapach nabiera nowego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Jakie książki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 21:02 "Dzieci z Bulerbyn" bardzo pr0:D Odpowiedz Link Zgłoś
kora251 Re: Jakie książki... 04.01.07, 22:02 slownik do wloskiego, Stasiuka i wierzsze Lesmiana Odpowiedz Link Zgłoś