Gość: zaniepokojona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 12:30 Czy ktoś z Was kupował ksiązki z czytadlo.com. Złożyłam zamówienie i zapłaciłam za nie 14.06.2007 i do tej pory nie mam książek.Może ktoś wie co się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: czytadło.com 28.06.07, 00:40 ja tam u nich bym nic nie kupiła - bo już sama nazwa mi się nie podoba ;P Odpowiedz Link Zgłoś
autumna Re: czytadło.com 28.06.07, 12:03 A księgarnia co na to - nie odpowiada na maile i telefony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaniepokojona Re: czytadło.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 13:32 Księgarnia na to nic.Nie odbierają maili, telefon stacjonarny jest ciągle zajęty chyba mają odłożoną słuchawkę a pod podanym nr. telefonu komórkowego zgłasza się skrzynka. Wcześniej kupowałam od nich książki i byłam zadowolona. Otrzymywałam je po 3-4 dniach.Dodam, że strona internetowa ciągle działa i chciałam przestrzec potencjalnych klientów. Wybór książek mają raczej duży, zależy kto czego szuka. Odpowiedz Link Zgłoś