Gość: mela IP: 157.25.9.* 19.07.07, 11:43 podajcie typy dobrych ksiazek tego typu poza Kavą bo to juz za mną... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: trillery psychologiczne 20.07.07, 14:37 Gra Geralda S. Kinga. i jeszcze Pająk Patricka McGrath'a przychodzi mi do głowy - ale polecając go będę obłudna, bo sama nie doczytałam. (książka dość ciężka IMHO) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: trillery psychologiczne 20.07.07, 14:38 cholera, w zasadzie jest ich mnóstwo. naczytałam się ich w życiu sporo - ale jak na złość więcej nie pamiętam... jak mi się jeszcze coś przypomni to dopiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita aaaaaa jeszcze Morrell 20.07.07, 18:34 chyba David Morrell, choć nie jestem na 100% pewna imienia :) polecam opowiadania. styl trochę podobny do Kinga, ale mniej grafomański ;) (btw uwielbiam Kinga!) a wstępy do jego książek są równie ciekawe jak same książki. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: aaaaaa jeszcze Morrell 20.07.07, 22:20 moze nie az thriller ale dobrze sie czyta i psychologiczne- Caleb Carr. Venus Odpowiedz Link Zgłoś