Dodaj do ulubionych

Pytanie o adres wydawnictwa

IP: *.aster.pl 06.09.07, 01:13
Dobry wieczór,

gdzie mieści się wydawnictwo "Sukurs", nigdzie nie mogę znaleźć
adresu. MOże ktoś wie?
Podaję link: www.sukurs.edu.pl/sklep/

Z gory dziękuję za informację, która jest mi bardzo potrzebna.
Obserwuj wątek
    • Gość: ixi Re: Reklama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 07:32
      adres widnieje w widocznym miejscu, po prawej stronie
      twój post traktuję jako reklamę
      • Gość: Staszek Re: Reklama IP: *.aster.pl 06.09.07, 13:49
        Tu jest tylko skrytka pocztowa.
    • Gość: Stefan Re: Pytanie o adres wydawnictwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 15:14
      Ja z firmami ( wydawcami) którzy ukrywają swoje adresy nie rozmawiam, od razu
      mam przeczucie że to jakiś przekręt a później szukaj wiatru w polu.
      • Gość: Staszek Re: Pytanie o adres wydawnictwa IP: *.aster.pl 06.09.07, 16:30
        Dziękuje:)
      • Gość: Kora Re: Pytanie o adres wydawnictwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 09:01
        Nie do końca słusznie. W czasach, kiedy możesz pracować nie wychodząc z domu, kupa ludzi ma porejestrowane firmy na własne mieszkania. I niekoniecznie chce ten adres pokazywać całemu światu bo:
        - po co mają wiedzieć wszyscy sąsiedzi
        - po co zapraszać złodziei
        - po co narażać się na wizyty klientów, którym wydaje się, że jak firma, to można tam sobie przyjść o dowolnej porze dnia i nocy.

Niemniej jednak skoro tylko skrytka pocztowa, wypadałoby podać inne dane uwierzytelniające: NIP, regon, może nr wpisu do ewidencji.
        • Gość: Stefan Re: Pytanie o adres wydawnictwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 11:25
          Nic dodać nic ująć. ale ogólnie firma bez adresu + twoich dodatków nie zasługuje
          na zaufanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka