Gość: klara IP: *.toya.net.pl 24.11.07, 23:11 Witam, Chciałabym kupić komuś w prezencie książkę o prof. Władysławie Bartoszewskim, tylko nie wiem, którą. Czy: "Warto być przyzwoitym", czy wywiad rzekę Michała Komara? Poradzcie, proszę! Klara Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota_elzbieta Re: Który prof. Bartoszewski? 25.11.07, 12:36 Wszystko zależy od tego co lubi obdarowany/a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osylwia Re: Który prof. Bartoszewski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 12:49 jak można kupować ksiązki tego wielce pana profesora, który powiedziała o Polsce, że to "brzydka panna bez posagu". Nie rozumiem tego człowieka, który podobno jest uznawany za wielki autorytet! Jak można było coś takiego powiedzieć o Polsce! to skandal! Nie kupuj ksiazek tegoż profesorka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Który prof. Bartoszewski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 13:11 no prosze, PiS przylazł na ksiązki, chyba przez pomyłkę Odpowiedz Link Zgłoś
yanga Re: Który prof. Bartoszewski? 25.11.07, 14:04 A może, zamiast niegramatycznie bluzgać, odpowiedzieć na kulturalnie zadane pytanie? Klara nie pytała, CZY kupować, tylko CO. Ja czytałam tylko wywiad-rzekę - bardzo mi się podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo5 Re: Który prof. Bartoszewski? 27.11.07, 09:36 A może poczekaj jeszcze parenascie dni - ma sie ukazac ksiazka profesora (prawdziwego) Jerzego R. Nowaka o Bartoszewskim Odpowiedz Link Zgłoś
user0123 Re: Który prof. Bartoszewski? 27.11.07, 16:10 Uwaga !!! Jerzy Robert Nowak (ur. 8 września 1940 w Terespolu) – polski historyk, publicysta, doktor habilitowany nauk politycznych[1], specjalizujący się w problematyce węgierskiej. Wykładowca historii w Wyższej Szkole Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu oraz w Akademii im. Jana Długosza w Częstochowie. Autor ponad 40 książek i około 1400 publikacji prasowych (w tym około 900 artykułów). Honorowy obywatel miasta Jedwabne. Publicysta i felietonista Telewizji Trwam, Radia Maryja i Naszego Dziennika. Twórca audycji Minął miesiąc emitowanej raz w miesiącu na antenie Radia Maryja i Telewizji Trwam. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Który prof. Bartoszewski? 25.11.07, 18:07 wywiad rzeka bardzo mi się podobał, myślę, że to będzie dobry pomysł na prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Który prof. Bartoszewski? IP: *.toya.net.pl 26.11.07, 21:05 Bardzo dziękuję! A więc zamawiam wywiad-rzekę z Panem Profesorem :-) Klara Odpowiedz Link Zgłoś