Dodaj do ulubionych

Merlin wprowadził Happy Hours?

IP: *.compi.net.pl 17.04.08, 01:51
Na stronce jest u nich banner, że od 9 do 15 zamówienie, jak sie złoży,to
dostaje sie 10% zniżki. Myślicie, ze to tak na długo? Bo wygląda aż zbyt
fajnie, by prawdziwym być :)
Obserwuj wątek
    • dziewczynka_pawelka Re: Merlin wprowadził Happy Hours? 17.04.08, 13:44
      Chyba prawda :) Ja informację dostałam na maila.
      --
      Ja jestem zachłanna wspólnego snu, splotu bez tchu, dotyku stóp i
      czułych gestów...
      • grzechu20 Re: Merlin wprowadził Happy Hours? 18.04.08, 00:40
        No to dobra informacja, ja nie mam newslettera włączonego to bym nawet nie
        zauważył promocji! Dziękuję za podzielenie się, na pewno skorzystam :)
    • nobullshit Re: Merlin wprowadził Happy Hours? 17.04.08, 19:19
      Może zamiast cudować z marketingiem, Merlin zająłby się tym, czym się zajmować
      powinien, tzn. sprzedażą książek. Ostatnio zamówiłam dwie pozycje, obie wysyłane
      w ciągu "3-5 dni". Z jakiegoś powodu dołożono mi do nich prezent, kadzidełka -
      które były mi na gwizdek.
      Po tygodniu (!) dostałam mail, że dostawa się opóźni, bo czekali na kadzidełka,
      ale przyszły uszkodzone, więc ich nie dostanę.
      Po kilku następnych dniach przyszedł mail, że jednej z dwóch zamówionych książek
      też nie mają.
      Do tej pory (ze dwa tygodnie to już będą) nie przyszła za to informacja, że mogę
      tę jedną książkę odebrać (bo miał to być odbiór osobisty).

No to się wyżaliłam :)
      • Gość: opty2 Re: Merlin wprowadził Happy Hours? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.08, 09:42
        po ostatniej takiej "promocji" podnieśli ceny
        a przepraszam, niby wrócili do starych,
        • Gość: Kaneda Re: Merlin wprowadził Happy Hours? IP: *.compi.net.pl 18.04.08, 13:14
          O czym Ty piszesz? Jak jest promocja, to ceny automatycznie się do niej
          dostosowują (w sensie - obniżają się o tyle, ile w promocji ma być). Kiedy
          promocja się kończy ceny produktów, które były obniżone wracają do stanu
          normalnego. To jest zupełnie normalne i nie widzę tu żadnych dziwnych akcji...

Ja z tej promocji na pewno skorzystam, bo 10% nigdy piechotą nie chodzi. I
          polecam innym skorzystanie, bo a nóż/widelec wprowadzą coś takiego na stałe? A
          bajki o "podnoszeniu" cen należy włożyć między... no, gdzie? ;)
          • Gość: opty2 Re: Merlin wprowadził Happy Hours? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.08, 13:39
            wyobraź sobie, że wiem o czym mówię :)
            nie pierwszy raz korzystam z merlina i pamiętam co ile kosztowało
            przed promocją i po promocji,
            co wcale nie oznacza, że nie korzystam z obniżki
            • Gość: guyven Re: Merlin wprowadził Happy Hours? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 18:03
              dzisiaj skorzystałem :) cóż, 10% to 10%, a i tak miałem zamówienie składać, to
              akurat motywację dostałem :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka