Dodaj do ulubionych

Szukam, kupię, oddam

• el_elefante Re: Szukam, kupię, oddam 15.01.20, 10:59
      Szukam dla syna trzeciego tomu Młodego Samuraja - Droga Smoka. Gdyby ktoś miał mógł poratować... :)
    • Gość: LYD Re: Szukam, kupię, oddam IP: *.centertel.pl 26.05.20, 00:20
      Książka Randka Z Marzeniami Czyli Oko W Oko Z Samym Sobą
      Serdecznie zapraszam, poznaj mnie, zamów swój egzemplarz
      www.jaroslawkowalczyk.com
    • an-i-ka Re: Szukam, kupię, oddam 03.08.20, 17:03
      Odkupię "Małżeństwo krucha więź" A. Napier. anika112anika@gmail.com
    • kubs997 Re: Szukam, kupię, oddam 19.09.20, 23:25
      Szukam konkretnej książki. Akcja toczy się w zapomnianym, górskim turystycznym miasteczku. Miasteczko jest ospałe i rzadko bywają tam goście. Nie pamiętam profesji głównego bohatera kojarzy mi się że to dziennikarz albo pisarz. Główny bohater zatrzymuje się w owym miasteczku i rozwiązuje jakąś zagadkę, która go doprowadza do dużej sumy euro, ukrytej właśnie gdzieś w górach.
      Więcej nie pamiętam, ale proszę o pomoc, bo nie będę mógł spać spokojnie 😅
    • Gość: Micho5020 Re: Szukam, kupię, oddam IP: *.icpnet.pl 11.10.20, 19:30
      Witam,

Poszukuje książeczki dla dzieci "Kotek Kiciuś" Ewy Masłowskiej ma dla mnie duża wartość sentymentalną może komuś kurzy się na półce albo na strychu a mnie ta książka bardzo ucieszy.
      Proszę o pomoc w uzyskaniu tej książki.

Poniżej dane

Autor Masłowska, Ewa
      Tytuł Kotek Kiciuś
      ISBN 83-7087-004-X ("Bem")
      83-85382-70-4 ("Kanwa")
      Miejsce wydania Kraków :
      Wydawnictwo "Bem" : Kanwa",
      Rok wydania 1993
      Objętość [8] s. :
      Rozmiary 15 cm.

xn--szukamksiki-4kb16m.pl/SkNewWeb/record_bibs/1170?fromSearch=true&max=10&autor=Mas%c5%82owska%2c+Ewa&sekcja=k&sekcja=b&sekcja=f&sekcja=w&sekcja=d&sekcja=s&sekcja=i&sekcja=g&sekcja=n&sekcja=e&sekcja=m&order=accuracy
    • magdalena_elena Re: Szukam, kupię, oddam 27.11.20, 10:49
      Tylko w ten weekend zapraszamy do lektury po okazyjnej cenie 2️⃣9️⃣zł 🔥😊 Unikalne zapiski archiwalne uczestników wyprawy z 1979 roku uatrakcyjnione pięknymi fotografiami z tamtych lat. Każdy egzemplarz z podpisem autora i pieczęcią wyprawy🗻 Książka do nabycia do niedzieli włącznie tylko na www.sladamiuczestnikow.pl
    • uluan Re: Szukam, kupię, oddam 03.11.21, 15:12
      Witam, szukam książki, której tytułu nie pamiętam. Jest to romans historyczny, zaczyna się albo w Szkocji albo w Irlandii /ew.Walia/…potem acja przenosi się do Londynu. W każdym razie główni bohaterowie w jakiś sposób zmuszeni są spędzi noc w jakimś szałasie/chacie, jest zima więc się ogrzewają stosunkiem, potem on wyjeżdża. Ona zachodzi w ciążę i jakoś jedzie za nim. Wydaje mi się, że należy to do jakiegoś cyklu o paru londyńskich kawalerach. Ktoś coś?
    • marcowsky Re: Szukam, kupię, oddam 04.01.22, 21:43
      Szukam "Dzienników" Kordiana Zamorskiego
    • Gość: Zuza Re: Szukam, kupię, oddam IP: *.play-internet.pl 23.02.22, 14:34
      Witam . Mam pytanie , jestem zainteresowania kupnem czytnika ebook . Czy waszym zdaniem jest on potrzebny , dobrze się z niego korzysta. Mogę odkupić używany . Zuza
    • Gość: Gabi Re: Szukam, kupię, oddam IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.22, 01:56
      Hej, szukam książki Anna Księżniczka Millardii Anny W. Whitewood w wersji elektronicznej. Na stronie wydawnictwa można znaleźć dwie wersje językowe, ale tylko w formie fizycznej. Pytanie, czy wersja elektroniczna powstanie, czy też nie? Staram się odchodzić od kupowania książek papierowych ze względów ekologicznych. Pozdrawiam Gabi
      • Gość: Mat08 Re: Szukam, kupię, oddam IP: *.centertel.pl 31.05.22, 17:48
        Witam, mi się wydaję, że to kwestia czasu, jak udostępnią wersję elektroniczną. Natomiast na profilu wydawnictwa Millardii nic do tej pory się nie pojawiło, aby mieli wprowadzać e-booka.
    • randolf00 Re: Szukam, kupię, oddam 16.11.23, 11:53
      test
      • randolf00 Re: Szukam, kupię, oddam 16.11.23, 11:53
        test2
    • ziutablowa Re: Szukam, kupię, oddam 05.01.24, 14:57
      Cześć!
      Szukam książki w tematyce życia podczas II wojny światowej. Czytałam ostatnio "Kołysanka" K. Januszewskiej i bardzo mnie ona poruszyła. Chciałabym przeczytać takich więcej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka