ariwederczi 15.10.03, 10:56 Książka ciekawa, zaliczyłem ją jakiś czas temu, ale wciąż we mnie siedzi jedna wątpliwość - [cujo], [kujo], [kajo], [kijo]... Jak wymawia się imię psa??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g.i.jane Re: "Cujo" Stephena Kinga 15.10.03, 20:53 Dobre pytanie. Widziałam, że dałeś je też na english only. Ciekawe czy tam wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: 'Cujo' Stephena Kinga IP: *.home.cgocable.net 15.10.03, 21:23 Kudzio. z kropka nad z. Milego czytania Kinga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venus Re: 'Cujo' Stephena Kinga IP: 5.5D* / *.vc.shawcable.net 16.10.03, 06:44 Kudzo raczej. V. Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: "Cujo" Stephena Kinga 16.10.03, 09:34 zawsze czytałam to po prostu Kujo - i też sie zastanawiałam jak to powinno być prawidłowo. A tak w ogóle, to chyba jedyna książka Kinga której nie skończyłam czytać, bo mnie znudziła Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: "Cujo" Stephena Kinga 16.10.03, 13:56 strasznie nudna książka przez połowe czytamy jak kupić podnośnik do warsztatu samochodwego by mąż był zaskoczony i nie dał żonie w mordę błeeeeee nie podobała mi się Odpowiedz Link Zgłoś
g.i.jane Re: "Cujo" Stephena Kinga 16.10.03, 21:16 Mnie się nie wydała nudna tylko straszna dlatego, że śliczny, słodki bernardyn przeistacza się (przez wściekliznę) w krwawą bestię. Jakoś nie mogłam go przestać lubić i bardziej mi go było żal niż głównych bohaterów, których chciał pożreć. Odpowiedz Link Zgłoś
katrynka Re: "Cujo" Stephena Kinga 17.10.03, 10:29 podzielam opinie, nudna książka - bo przewidywalna. wszystko się dzieje jak po sznureczku, żadnych zaskoczeń, wszystko oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś