joankawm 23.10.08, 19:09 Czy ktoś z Was ma w swojej biblioteczce ksiażki o pubach w Wielkiej Brytanii? Bardzo pilnie potrzebuję ich do pracy licencjackiej.Temat fajny a z książkami cieżko, oj ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nobullshit Re: Szukam ksiażek o pubach 23.10.08, 20:02 Ja mam. Michael Jackson: "English Pub - a unique social phenomenon", Arlingotn Press, 1989, 170s. (format A4, dużo ilustracji). Ale sobie wyobrażasz ewentualnie skorzystanie z tej książki? (Mieszkam w Warszawie.) Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: Szukam ksiażek o pubach 23.10.08, 20:07 Za szybko się wysłało. Napisz na mój adres gazetowy. I oczywiście miało być Arlington Press. Odpowiedz Link Zgłoś
joankawm Re: Szukam ksiażek o pubach 24.10.08, 13:01 Droga Nobullshit, proszę podaj mi Twój adres e -mailowy gazetowy. Bardzo zależy mi tej książe. Myślę,że odbiłabym sobie na ksero. Nie mieszkam w Warszawie, ale pewnie bedę musiała jechać do jakiejś porządnej biblioteki. Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: Szukam ksiażek o pubach 24.10.08, 14:44 joankawm napisała: > Droga Nobullshit, > proszę podaj mi Twój adres e -mailowy gazetowy. Sorry, myślałam, że to oczywiste, że adres brzmi: nobullshit@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
joankawm Re: Szukam ksiażek o pubach 24.10.08, 19:40 Dzięki za adres, wysłałam Ci maila. Jeśli możesz to daj mi znać na forum czy doszedł.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Re: Szukam ksiażek o pubach IP: *.spray.net.pl 24.10.08, 21:49 Joankawm napisała: > Dzięki za adres, wysłałam Ci maila. Jeśli możesz to daj mi znać na > forum czy doszedł.Pozdrawiam Tak, doszedł i odpowiedź na mój też doszła. Będziemy w kontakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_azj Re: Szukam ksiażek o pubach 23.10.08, 21:08 Ale chodzi Cio bardziej o opracowania tematu czy o powieści z akcją związaną z pubami ? jeśli to drugie to mogę polecić książki Marthy Grimes "Pod Huncwotem" merlin.pl/Pod-Huncwotem_Martha-Grimes/browse/product/1,582815.html i "Pod Przechytrzonym Lisem". merlin.pl/Pod-Przechytrzonym-Lisem_Martha-Grimes/browse/product/1,615549.html Nie mam ich w swojej biblioteczce - brałam z biblioteki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
joankawm Re: Szukam ksiażek o pubach 24.10.08, 13:04 To znowu ja. Chodzi mi o opracowania, które pozwoliłyby mi dokładnie opisać to zjawisko czyli pub np historie pubu, rodzaje, co sie je a co pije itp.Ta ksiazka Michaela Jaksona bardzo by mi sie przydała. Odpowiedz Link Zgłoś