Gość: aa IP: *.med.unc.edu 21.11.03, 20:53 Co kogo obchodza jakies dzienniki nacpanego glupka? Wybiorcza juz nie ma o czym pisac! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: no Re: Aaaaaaaa kogo obchodzi opinia jakiegoś zasranego IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 22:22 internauty? miło ci było takie coś usłyszeć? no to cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Aaaaaaaa kogo obchodzi opinia jakiegoś zasran IP: *.med.unc.edu 22.11.03, 04:23 Nie zauwazylem zadnych eksrementow w mojej okolicy. Jak to jest poziom zwolennikow Cobaina to duze gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Większe dzienniki Cobaina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 00:08 do aa: wielu obchodza, a jak jestes kulturalnym ignorantem to nie zabieraj glosu..... ten gosc (Cobain) wniosl do muzyki wiecej niz 99.9% obecnych gwiazd wiec jak pisza o Jacksonie i innych (np. raperze Peji) to o Cobainie powinni tym bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Większe dzienniki Cobaina IP: *.med.unc.edu 22.11.03, 04:26 No to teraz wiem co to jest kultura!! Poziom rzeczywiscie nieslychny!! Czy kolega Piotr wysluchal chociaz raz jakiegokolwiek utworu muzycznego ktory jest rzeczywiscie kulturalny? Bo bredzenie jakiegos nacpanca po narkotykach raczej do kultury sie nie zalicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arekk Re: Większe dzienniki Cobaina IP: 213.17.133.* 22.11.03, 09:22 Gość portalu: aa napisał(a): > No to teraz wiem co to jest kultura!! Poziom rzeczywiscie > nieslychny!! Czy kolega Piotr wysluchal chociaz raz > jakiegokolwiek utworu muzycznego ktory jest rzeczywiscie > kulturalny? Bo bredzenie jakiegos nacpanca po narkotykach raczej > do kultury sie nie zalicza. heh wiesz co twoj poziom ignorancji naprawde jest zenujacy, co z tego ze cpal?jego zycie jego sprawa a ze muzykiem byl znakomitym swiadczyc moze chocby to ze ludzie zdecydowanie wydawaloby sie bardziej kulturalni od Ciebie (Ty rowniez obraziles wczesniej kogos) tacy jak Marek Niedzwiecki czy Wojciech Mann ktorzy w swoim zyciu slyszeli wiecej kulturalnej muzyki niz Ty zmoczyles pieluch w dziecinstwie, uwazaja ze jest postacia wybitna, nastepnym razem polecam nie czytac artykulu jesli Cie nie interesuje a przede wszystkim nie zabierac glosu szczegolnie obrazliwego bo to swiadczy o zenujacym poziomie twojej kultury osobistej. arekk - (ja kulture osobista w takim wypadku zostawiam w szafie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Większe dzienniki Cobaina IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.19.* 26.11.03, 18:23 hmm. po pierwsze nie mozna zaprzeczyc ze Cobain mial duzy wplyw na muzyke ale tak samo mozna by ocenic Backstreet Boys czy Michaela Jacksona wiec nie jest to odniesienie bo po pierwsze Cobain (ani tez Nirvana) nie byl najlepszym przedstawicielem grunge'u (wiadomo ze Pearl Jam byl i jest lepszy) poza tym gdybyscie dokladnie znali historie grunge to byscie wiedzieli ze Nirvana zawdziecza kariere Pearl Jam i Soundgarden bo to oni zwrocili oczy swiata na Seattle.Po drugie muzykiem Cobain byl kiepskim co powie wam kazdy kto sie na tym zna.Na gitarze gral tylko chwytami barowymi w sposob dosc monotonny.Mocniejsza strona na pewno byly teksty choc tez nie popadal bym w zachwyt bo byly moze dowcipne ale raczej glupie, nieprzemyslane,niedojrzale - mialy sie po prostu rymowac. Jednym slowem Nirvana jest mocno przereklamowana (glownie kariere zawdziecza MTV, gdzie ich teledyski lecialy z czestotliwoscia Britney dzisiaj) Poza tym Pearl Jam po nakreceniu 2 teledyskow( do ktorych zoobowiazywal ich kontrakt) zrezygnowal z tej formy promocji wiec nie mogli konkurowac z Nirvana na Mtv a mimo to sprzedala mniej plyt od Pearl Jam (www.riaa.org) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMManiek Re: Większe dzienniki Cobaina IP: *.krasnystaw.net 27.11.03, 17:33 Kurt byl jednyn w swoim rodzaju, nikt nie ma prawa o nim mowic ze to nacpany glupek. Jeog Dziennik to bardzo osobisa sparawa i nie powinien tego ogladac caly swiat, ale co to obchodzi Countrey Love. Jestem w 100 % pewien ze to ona zlecila zabojstwo Kurta, a wszystko dla pieniedzy. Dzinniki osobista rzecz, ale sa naprawde zajebiste! Gratulacje Kurt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasyx Re: Większe dzienniki Cobaina IP: 213.25.168.* 29.11.03, 11:34 Nic tak nie pomaga w karierze artysty jak jego śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeee Re: Większe dzienniki Cobaina IP: 80.51.244.* 29.11.03, 12:21 Cobain byl jeden w swoim rodzaju i chociaz znawcy grunge`u zaczynaja od Nirvany lub od Pearl Jam( w zaleznosci czy najpierw uslyszeli Alive czy Come as you are..)pozniej przerzucaja sie na AIC, Soundgarden to i tak Nirvana gdzies zawsze jest,byla lub bedzie ( najpiekniejszy koncert unplugged mtv to byla wlasnie Nirvana) a dzienniki nie wpadly jeszcze w moje rece ale jak wpadna to przeczytam ... Odpowiedz Link Zgłoś