lubstej Re: SZUKAM KSIAZKI PRZY KTOREJ BEDE SIE SMIAC 29.12.03, 13:51 fellietony stefana wiecheckiego "wiecha" szczegolnie te zydowskie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: SZUKAM KSIAZKI PRZY KTOREJ BEDE SIE SMIAC IP: *.magma / *.magma-net.pl 11.01.04, 23:19 "Dzienniki Gwiazdowe" Lem "Poza miastem" i "Londyn" J.B. Priestley "Kacica" Pavel Kohout "Syreny z Tytana" Kurt Vonnegut "Monsignore Kichote" Graham Greene opowiadania o inżynierze Gallagerze Henry Kuttnera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graku Szalone życie Rudolfa- Joanna Fabicka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.04, 00:03 obstawiam polski pure nonsens. Znakomite! Już sobie ostrzę pazurki na kolejny tom "Świńskim truchtem". Hip- hop, komisja śledcza, referendum unijne. A to wszystko w marihuanowych oparach absurdu:) Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: SZUKAM KSIAZKI PRZY KTOREJ BEDE SIE SMIAC 12.01.04, 10:46 James Herriot 8 tomów cyklu 'Wszystkie stworzenia małe i duże' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulik Re: SZUKAM KSIAZKI PRZY KTOREJ BEDE SIE SMIAC IP: 80.48.19.* 14.01.04, 18:35 Pomysł super i z paru pozycji zapewne skorzystam.Osobiście polecam Kpiny i kpinki Mariana Załuckiego. Po lekturze tej książki śmiało mogę polecić wszystko co ON napisał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: SZUKAM KSIAZKI PRZY KTOREJ BEDE SIE SMIAC IP: *.udn.pl 14.01.04, 20:22 "Wszystko czerwone" Joanny Chmielewskiej... smiałam się za każdym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martika Re: SZUKAM KSIAZKI PRZY KTOREJ BEDE SIE SMIAC IP: *.chorzow.um.gov.pl 15.01.04, 13:13 przeczytałam wszystkie listy wg mnie najśmieszniejsze są:"Wilt" , "Alternatywa wg Wilta". troche mnie zdziwiło, że nikt nie pamiętał o "Kubusiu Puchatku". Odpowiedz Link Zgłoś